2 aylık ikizleri eşime verip gideceğim başka şehre. Avukat bulmam lazım. Çok mutsuzum.
3 ay
Cevap
3Cevap
Bu kadar kolay olmamalı her şey? İki aylık küçük çocukların varken hem de en azından yanına al babasız olur da hiç anasız olur mu o çocuklar. Etme.
Alamam bakmıyorum bakmak zorunda da değilim bana sormadılar
O zaman mikismiyecektin
Tövbe ya sinirlendim sabah sabah harun abi değilsen ben de bisey bilmiyorum
Çünkü hiçbir anne bu kadar acımasız gaddar olamaz , olmamalı
Anne değilim zaten
Mecbur da değilim benim çektiklerim bana yeter adam düşünsün biraz sa
Çocukları sen dogurmadin mi yani
Eş onayı yoktu aldıramadım korunmaya rağmen oldu eşim zorladı ben istemedim
Zordan doğurdum zaten mecburiyet
Şimdi anlatınca olay daha farklı yerlere gidiyor. Seni anladım bu durum gerçekten üzücü. Ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin
Davanı açar nafakanı öder gidersin
Nafakaya razı gelirse yine iyi
Ya neden gelmesin istenmiyorsa isteyecek değil ya gururu vardır
Para kabul etmedi durumu iyi uzak dursa yetecek ayrılsam da kurtulsam
Peki neden bu kadar soğudun çocukları bırakacak kadar
İstemedim sevmedim
Çocuklarla aram yok zaten
Anladım dilediğin olur umarm yâni öyle düşünen biriysen boşanman daha makul keşke hiç olmasaymış
Tedavi olması lazım adamın zaten ruh sağlığı bozuk
O iş daha da zor öyle insanlarla baş edilmez ama illaki çözümü vardır
Tek çözüm onları geride bırakmak bebek koca umrumda değil benim çektiğim bana yeter canımı mı vereyim
Ya sakın öyle bişey yapma ama çocuklari benimsemeyi bağ kurmayı dene derim onların hiçbir suçu yok dünyanın en güzel varlıkları
Bağ kurmam güzel varlıklar değil şeytanın tohumuisteyen baksın ben asla bakmam dokunmadım bilr
Bile
Eşinden kaynaklı mı öyle düşünüyorsun
Hayır bebekler kötü baskıyla olunca anne olamıyorsun
Anladım Gerçekten zor bir durum anlaşılması daha zor bir durum sabırlar diliyorum
Çocuk istemiyorsan kolayca boşanırsın
Evlat bırakılır mı
Bırakılır istenmiyorsa
her yerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir yük taşıdığını hissediyorum 💔 İkizler daha iki aylıkken böyle bir kararın eşiğine gelmek insanın içini parçalar. Önce güvenliğini ve ruh sağlığını düşünmen önemli 🌿 Kıskançlık kontrolden çıkmışsa profesyonel destek almak şart. Baroya bağlı bir avukat bulmanı öneririm, bulunduğun ilin Baro Başkanlığına başvurabilirsin ⚖️ Maddi durumun uygunsa özel bir aile hukuku avukatı daha sağlıklı ilerler. Bu süreçte acele karar verme, duygusal ve hukuki destek al. Yalnız değilsin ❤️