Az kalsın tecavüze uğruyordum?

Dün akşam kardeşimi okuldan almaya gittim, okuldan çıktık beraber gidiyoruz (yokuş iniyoruz). Arkamdan sanki biri takip ediyor bunu hissediyorum ama dönüp bakmak istemiyorum kendimi avutuyorum kuruntu bu diye. Yokuşu iniyoruz hala sonra fark ediyorum ki hemen arkamda biri var 28-30 yaşlarında, kendi kendime yok normal bakıyor sadecw falan diyorum, ama içten içe korkuyorum da. Sonra bir yerden dönüyorum gerçekten takip mi ediyor yoksa normal bir durum mu diye ama hala takip ediyor. Kalabalık bir yer olsun diye bir markete giriyorum peşimden giriyor, b3n dolaşıyorum peşimden gelmeye devam ediyor sonra marketten bir şey almadan çıkıyor. Bende kardeşime çikolata alıyorum biraz daha bekleyip çıkıyorum marketten ama ileride beni bekliyor ve üzerime gelmeye başlıyor beni arka sokağa yönlendirmeye çalışıyor bende artık orada çığlığı basıyorum, millet toplanıyor başımıza sonra karakol zaten. Ama ben ağlıyorum i yaşındaki kardeşim ağlıyor, ağladığımı çok sonradan fark ediyorum tabi. Peki şimdi ben etraftaki her erkeğe tecuzcu gözüyle bakiyorsam bu benim hatam mı, ben bu yaşadıklarımı unutabilir miyim? Kardeşim peki o ne olduğundan bile habersiz
Az kalsın tecavüze uğruyordum?