Sevdiğimden tecavüze uğradım?

Ne olursun istediğiniz gibi yazmayın bana sadece doğru düzgün cevap verenler yazsın lütfen 3 yıllık sevdiğım adam beni sevmiyordu ben vazgeçeceğim dediğimde başka biriyle konuşmaya başladım sonra bana karışmalar mesaj atmalar falan filan ben belki ondan vazgeçtim diye öyle yaptı dedim ama sonra deliye döndü seni seviyorum demeler kıskanmalar kimsyle konuşamazsın kendinden o kadar emindi ki herşeyi göze alırım diyor ben dinlemedim yine konuştuğum kişiyle konuştum bunu öğrenince tecavüz etti bana zorla aileme anlattım ailem onun ailesine ulaştı ikimizin ailesi biliyor ve ben hamileyim 3.5 aylık😢 bebeği istediğim için evlendim ailem bana evlenme dedi ama evlenmek istedim bebeği dogurduktan sonra boşanırın dedim çünkü bebeği gerçekten istiyorum hamileyim ailemin yanında kalmak istemedim ama eşim bana o kadar iyi davranıyor ki çok pişman ama bebeği doğurduktan sonra boşanmak istiyorum of bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum o bana öyle davrandıkça onu sevesim geliyor ne olursun yargılamayın 😢 sadece bana düzgün cevap verenler yazsın...
Sevdiğimden tecavüze uğradım?