Acil yardım edin? Sözlume gecmiste tecavuz edildigimi soyledim dogru mu yaptim sizce?

dun aksam hereseyi anlatim sözlume hic kiz eli degmemis durust biri. Şu an oda kafasini toparlamaya calisiyor. Sizce dogru olani mi yaptim yoksa evlenince mi soyleseydim. SADECE KENDİNİ DUSUN DEDIM BEN ÜZÜLECEKSEM DIMDI ÜZÜLÜYUM DEDIM SMA DAHA SONRA YUZUME BIRSEYI VURARSAN O ZAMAN DAHA COK CANIM YANAR DEDIM. HEP DIYORUM DA KENDINI DUSUN DIYE BENI RED EDERSE NE YAPARIM BILMIYOM 🖤
Güncellemeler
+1 yıl
çok zorluklardan gectim. Cogu kizdan daha gücluyum . cok kucuk yasta kendimden yasca buyuk biti tarafindan tecavuze ugrayip korukudsn sesiz sedasiz icine kapanik bir kiz okdum kucukken aklim yetmiyordu bazi seyleri simdi aklim yetiyor ve daha cok korkuyorum. Kimse birsey bilmiyor dun sozlumede kurani kerime rl bastirdim kabul etmesen bile bni mezara kadar gidecek bu diye kararlarina saygi duyarim diyorum da bi yandan başa donmekten korkuyom. Red ederse herkes uzerine gelecek kesin
Acil yardım edin? Sözlume gecmiste tecavuz edildigimi soyledim dogru mu yaptim sizce?