Tecavüze uğradim asamiyorum?

Biz doğuda küçük bir şehirde yaşıyoruz burdaki insanların genelinin nasıl bir zihniyete sahip olduklarını az çok biliyorsunuzdur akrabamin arkadaşı tarafından zorla birliktelik yaşadım bunu yazarken bile kendimden utanıyorum aradan 6 ay geçti hâlâ asamiyorum aklımdan gitmiyor kafayı sıyırmak uzereyim ömrümce bu yükle nasıl yasayacam bilmiyorum o hayatına normal bı şekilde devam ediyor ben bunu yükünü kaldıramıyorum değil bir gün bir an bir saniye bile aklımdan çıkmıyor evlenirsem kocam beni istemeyecek kimse beni kabul etmeyecek düşünceleri aklımdan çıkmıyor kendimi hep eksik suçlu hatalı hissediyorum bunu asamiyorum düşünmekten kafayı yemek üzereyim aileme anlatmam söz konusu bile değil zaten ama ilerisi için çok korkuyorum doğuda böyle şeylere çok kötü bakıyorlar kimse seni kabul etmez kimse seni sevmez diye bakılıyor piskolojik tedavi görmek istiyorum kafayı yemek üzereyim ama ailemden dolayı bunu da yapamam kimsenin bilmemesi lazım ne yapacağım bilmiyorum bunu nasıl alabilirim hayatıma son vermek istiyorum bu yükü kaldıramıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Okul okumadığım için uniye gitmeye gibi bir şansımda yok tek çarem evlilik bu yüzden evlilikten de korkuyorum
Tecavüze uğradim asamiyorum?