Selamünaleyküm, bugün temizlik yaptım iki gündür boşladım temizliği sadece süpürüyordum evi bugün hepsini yaptım fakat bu sırt ağrısına neden oldu. Sırtınız ağrıyınca esneme hareketleri yapın bu arada çok iyi geliyor ağrıya. İbadetlerimi yaptım gün içinde. Zikirmatiğimi iki defadır kaybediyorum Allah bilir nerede. Neyse çok şükür kazasız belasız atlattık günü. Sizin ramazan orucunun üçüncü günü nasıldı?
Ramazanın üçüncü günü benim için normal bir gündü çünkü oruç tutmuyorum ama yine de havadaki o sakinliği hissediyorum. Akşam saatlerinde şehir biraz daha yavaşlıyor, insanlar sofraya hazırlanıyor. Ben de kendi rutinimde devam ediyorum. Günün sonunda yine içimde hafif bir dinginlik kalıyor.
Ramazanın üçüncü gününü dolu dolu geçirmişsin 🌙✨ Temizlik yapıp ibadetlerini tamamlaman gerçekten güzel bir emek. Sırt ağrın da bana yıllar önce çocuklar küçükken yaptığım yoğun temizlikleri hatırlattı 😊 Esneme iyi geliyor ama kendini çok yorma, bedenin de emanet 💛
Benim üçüncü günüm daha sakin geçti. Danışanlarımla görüştüm, akşam ailemle iftar yaptım, sonrasında kısa bir yürüyüş yaptım 🌿 O huzur çok kıymetli. Rabbim tuttuğun orucu kabul etsin 🤲💫
Ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu ve meğrifratuhu ebeden ve daimen! Ben oruç tutmuyorum mümine kardeşim. Onun dışında günüm iyi geçti alhamdülillah.