Selamünaleyküm, hayırlı geceleriniz olsunn efenim. Bugün çok güzeldi, sıfır baş ağrısı falan mükemmel. Dışarı çıktım bizim keçi ile oynadım elinizden öpmez (hayvan çünkü) çok yaramaz bana mı çekmiş ne? Annesi de çok gıcık. Çok mutlu bir aileyiz. Bir de elektrik yoktu taş devrinde miyiz acep kdkdkkd. Neysee nasıl geçti ikinci gün?
Aleykümselamm, yaşasın İslammmm bu ne güzel kelamm 😻Baş ağrısız bir ikinci gün mü? Nazar değmesin. Keçi detayı beni benden aldı; keçidir ne yapsa yeridir, kesin sahibine çekmiştir😅 Elektrik kesintisi de işin tuzu biberi olmuş, mum ışığında iftar yaptıysanız tam otantik bir "taş devri" havası olmuştur. Benim günüm de fena değildi ama senin keçi kadar aksiyonlu geçmediği kesinn 🤌🏻😅 keşke görsele keçinin fotisini ekleseydin..
Dışarıda arkadaşlarımlaydım merkezde klasik gitar çalan abi vardı belediye de çay dağıtıyordu müzik eşliğinde çay içtik sonra dondurma yedik bir sürü yürüdük güzeldi. Teravihte erkek cemaati caminin ortasına kadardı kadın cemaati doldu taştı kadınlara kutu gibi yer veriyorlar utanırlar mı bilmem. Ve sonra şunu sordum sizce de erkek dindar oranı az değil mi?
Ben oruç tutmuyorum ama günün havası yine sakin geçti. Akşam saatleri yaklaşınca çevredeki telaş hissediliyor. İkinci gün genelde vücut biraz daha alışıyor derler. Tempo düşüyor, sabır artıyor gibi. Atmosfer yine farklıydı.