Ramazan Ramazanın İlk gün nasıl geçti? Namesizquenn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Çok kolaydı benim için Elhamdulillah… Açlığa dayanıklıyım zaten😄 Güncellemeler+1 yıl Sitenin yarısı baa küs sanırım hahsksja Ramazanın İlk gün nasıl geçti? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal geçiyor, 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Allah'a şükür iyiydi tok gibiydim sorun olmadı Elhamdülillah 1 2 Yorumla Namesizquenn +1 yıl Allah kabul etsin inşallah Yorumla u KasiKesh +1 yıl Amin sanada Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Rabbim hayatini dini uzre sbit kilsin sen benim nasil dikkatimi cekmedim sasirdim bu kadar guzel imana sahip olman sasirtti beni 😍 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Açlık susuzluk hissetmedim gayet güzeldi, oruç tutmasan dayanamayazsın 15 saat ama oruçlu olunca güç geliyor 0 0 Yorumla
Cagdaskartal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İlk günün hatırına dışaroda geçti, gün içi de hiç açlık susuzluk hissi olmadı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sahurda canım bişey yemek istemiyo zorla 2 tane haslanmıs yumurta yedim o idare etti, biraz acıktım 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Güzeldi 😂 1 5 Yorumla Namesizquenn +1 yıl Nasıl zorlandın mıı Yorumla Eğitilme +1 yıl Zorlandıpum zamanlar oldu. Bulutun içinde uçtum 😂 Yorumla Namesizquenn +1 yıl Kıskanmadım😒 Yorumla Eğitilme +1 yıl Kıskan ama iyi yönden. Her kıskandıpına kendine güzel şeyler Kat Yorumla Namesizquenn +1 yıl Öyle yapıyorum ☺️ Yorumla
Byüzümlükek Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bas ağrısı mide bulantısı kusma. 1 4 Yorumla Namesizquenn +1 yıl Kusma neden? Yorumla Byüzümlükek +1 yıl Midemi üşüttüm ezan başladı kusmaya başladım. Yorumla Namesizquenn +1 yıl Anladım geçmiş olsun:( Yorumla Byüzümlükek +1 yıl Teşekkür ederim Allah razı olsun Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Ramazan konusunda 649 cevap paylaştı. Harikulade 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kotu 0 3 Yorumla Namesizquenn +1 yıl Neden :( Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Üzüleceğim şeyler duydum. O yüzden Yorumla Namesizquenn +1 yıl Ya anladım:( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Normal geçiyor,
Allah'a şükür iyiydi tok gibiydim sorun olmadı Elhamdülillah
Allah kabul etsin inşallah
Amin sanada
Rabbim hayatini dini uzre sbit kilsin sen benim nasil dikkatimi cekmedim sasirdim bu kadar guzel imana sahip olman sasirtti beni 😍
Açlık susuzluk hissetmedim gayet güzeldi, oruç tutmasan dayanamayazsın 15 saat ama oruçlu olunca güç geliyor
İlk günün hatırına dışaroda geçti, gün içi de hiç açlık susuzluk hissi olmadı.
Çok acıktım ben
Sahurda canım bişey yemek istemiyo zorla 2 tane haslanmıs yumurta yedim o idare etti, biraz acıktım
Güzeldi 😂
Nasıl zorlandın mıı
Zorlandıpum zamanlar oldu. Bulutun içinde uçtum 😂
Kıskanmadım😒
Kıskan ama iyi yönden. Her kıskandıpına kendine güzel şeyler Kat
Öyle yapıyorum ☺️
Bas ağrısı mide bulantısı kusma.
Kusma neden?
Midemi üşüttüm ezan başladı kusmaya başladım.
Anladım geçmiş olsun:(
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Sadece basım ağrıdı iyiydi
Kıyak kafayla
Harikulade
Kotu
Neden :(
Üzüleceğim şeyler duydum. O yüzden
Ya anladım:(
İyiydi yaa
Güzel