Kıskançlık, panik atak ve takıntılar ilişkimi ve evlilik planlarımızı bitirir mi, ne yapmalıyım?

2 senedir bir ilişkim var Nisan hayatında sözleneceğiz sözde kafam çok karışıyor Geçmişim yüzünden takıntılı kıskanç birine dönüştüm panik atak baskıcı …. Karşımdaki insan gerçekten pırlanta gibi bir kalbi var tek kusuru rahat biri mesela bunlar aşiret geceden misafirleri vardı sabaha kadar oturmuşlar … uyuya kaldı ve buluşmaya gelemedi 1 buçuk saatlik mesafedeyiz başladım söylenmeye kavga etmeye sessizde telefonu ağır uykusu var arıyorum açmıyor delirdim akşam anca haber aldım sonrasında kavga haklısın dedi konuşturmadım arka arkaya. Saydım dedim Bizden bir bok olmaz vs evleneceksen sorumluluk sahibi olacaksın istemeye geldin de mi diyeceksin uyuya kaldım sonrasında arayacağım dedi ben dedim sen böyle devam ettiğin sürece yapayalnız kalacaksın Hadi by dedim …. Onun haricinde kabul ediyorum zor oldu mu arka arkaya aramalar yazmalar o diyor mesela arayacağım dönüş yapıyor ama ben arka arkaya yaptım da çok sinirleniyor bugüne kadar alttan aldı hep şimdi 2 gündür konuşmuyoruz öğlen yazdım hani konuşabilir miyiz hayır yazmış sonra ben yine delirdim defalarca aradım açmadı yine kızdı kendi kenarına çekildi neden sizce ve ne yapmam lazım …

Kıskançlık, panik atak ve takıntılar ilişkimi ve evlilik planlarımızı bitirir mi, ne yapmalıyım?