Fizik tedavi servisi şoförü aileme laf etme hakkına sahip mi, sizce haddini aştı mı?

bugün fizik tedaviye gittim genelde her işimi kendim yaparım çok şükür öyle kimseye de bir ihtiyacım söz konusu olmuyor. Ancak canımı sıkan bir durum söz konusu oldu. Tedavi dönüşünde apartmanın önü biraz dik yokuş olduğu için ve çıkarken de ister istemez birazcık zorlandığım için, serviste getiren şoförden yardım istiyorum. Yani yardım dediğimde şu sadece anahtarla apartmanın kapısını açıyor ben içeri giriyorum gidiyor. O da apartmanın kapısı ağır olduğu için ve bayır aşağıda olduğu için apartmanın önüne düşme riski olmasın diye yardım istedim, adam gelmiş bana babaanneye yardım etmiyor evde oturuyor diyor. Hayır yani babamın yardım etmeyeceğinden değil ki, yardım eder onlar götürüp getirdiği için ve ben kendi başıma gidip geldiğim için ben bir şey demediğim için yapmadılar. Ben Bu insanları anlamıyorum, zaten bir dahaki seneye de gittiğim tıp merkezini değiştirmeyi düşünüyorum. Bu hususta siz ne düşünüyorsunuz?

Fizik tedavi servisi şoförü aileme laf etme hakkına sahip mi, sizce haddini aştı mı?

11 Şubat , 2026 Çarşamba 18.33

Güncellemeler
4 ay
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Fizik tedavi servisi şoförü aileme laf etme hakkına sahip mi, sizce haddini aştı mı?