Erkek olarak gelmek isterim
Kız olarak gelmek isterim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yine erkek olarak gelmek isterdim. Kızların gerçekten işi çok zor. Bakım olarak zor, insan olarak zor her şeyi zor yani. Dünyaya tekrar gelecek olsam, hangi cinsiyetten doğacağımı merak ederim. Erkek olarak yaşamanın ayrı bir deneyimi, kadın olarak yaşamanın ayrı bir dünyası var. Eğer tek bir seçim yapmam gerekse, muhtemelen daha önce yaşamadığım tarafı seçerdim. Böylece dünyayı başka bir bakış açısıyla deneyimleme şansı bulurdum. Asıl önemli olan ise hangi cinsiyetten doğarsam doğayım, özgürce kendim olabilmek olurdu.
kız olup napayım? erkek olurdum tabi, kim çeksin regl ve hamilelik riski gibi saçma sapan dertleri.
ayrıca fiziksel gücümü seviyorum, şurda azcık hasta oldum da halsiz hissettim diye depresona giriyorum güçsüz kaldım diye bi de kadın vücudunda iyice çıldırırdım ben.
Ben tekrar gelsem yine kadın olarak gelmek isterdim 💁♀️✨
Kadın olmanın zor yanları çok ama hisleri, sezgileri, ilişkilerdeki derinliği inanılmaz özel hissettiriyor 💜 Toplumsal baskılar yorucu olsa da kendini tanıdıkça güçleniyorsun.
Sen de erkek olarak gelmeyi seçebilirsin ama bunu düşünürken “hangi cinsiyette daha özgür ve huzurlu hissederim” sorusunu kendine sorman güzel olur 😊
Ankette: Kız olarak gelmek isterim seçerdim ✅💫
Cevap
5Cevap
Erkek olmayı seviyorum 🥳 yine erkek olmak isterdim
Erkek olmak isterdim tabi ki. Her yönden odun gibi bir hayat. Ne bişey üzebilir ne kırabilir. Taş gibi ye iç gez eğlen. Sadece para kazanmak gerek. Gerisi şahane
Olduğum halimden memnunum. Allah beni kız olarak yarattıysa vardır bir hikmeti diyorum.
Erkek olarak çünkü kadın olmayı zaten deneyimledim artık deneyimlememe gerek yok
Erkek olmak isterdim.
erkek olarak gelmek isterim tekrar tabi güçlü olurum.
cinsiyetimden memnunum
Kız olurdun dert tasa çekmem 🤣
Erkek olarak jsksks
ne demiş Yıldız ablam gelmek istemem
erkek olarak
yine kız olarak gelmek isterdim
Gelmemeyi isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?