Erkek olmak isterdim hayatımdaki bütün yaraları karşı cins açtı ama ben erkek oldum mu adam olurdum insan olurdum erkek olmayı en çok benim canımı yakan pisliklere adam nasıl olunulur göstermek için olmak isterdim. Bu cinsiyette o kadar zor ki kendi haklarını savunmak. Cok zor
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkek olduk erkekliğin tadına baktık eşcinsel değilim ama kız olsam şu sıkıntı olurdu hamilelik çocuğun çıkması evlenirsen kocan gelince yemek yaptın mı demesi hayat meseleleri falan lanx varya bazen iyi ki erkek olmuşum diyorum yoksa bunca derdin üstüne bide becerxilxseydim ne acırdı hea😅😅😅
Aynen bi de düz yürürken bile taciz edilmekten korkardın, ne desen insanlar seni yargılardı, evde abi baba dışarda sevgilinden eşinden korkardın, insanlar hep arkandan konuşurdu, bu bacım bu kezban bunun çocuğu olmuyor eksik kadın... her zaman tetikte olmak zorunda kalırdın çünkü her an tanımadığın biri seni samuray kılıcıyla doğrayabilir... gibi gibi. Kısaca kadın olmak harika gördüğün gibi umarım deneyimleyebilirsin :)
İstersiniz calisma derdi yok ana baba öldumu maasini alirsin istedigine verirsin aç kalma ihtimalin yok birde tvlerde kadin erkek esitliginden bahsediyolar yemisim esitligini lan boyle. ulkemi var kadin olcaksin bu ulkede bedava hayat
İstersiniz calisma derdi yok ana baba öldumu maasini alirsin istedigine verirsin aç kalma ihtimalin yok birde tvlerde kadin erkek esitliginden bahsediyolar yemisim esitligini lan boyle. ulkemi var
Kadın olmak daha zor erkekler daha üstte tutuluyor her zaman nediyosun sen? Haberlerde hep kadınlar öldürülüyor erkekler tarafından kadınlar korkarak sokağa çıkıyor evet eşit olamıyoruz çünkü erkekler hep daha üst oluyor
Sgkda calisiyom kolu bacagi kesik insanlar geliyo maas baglamiyolar kanser hastalarima baglamiyolar baglandi diye haber verdiklerimizde ölmüş oluyo baglanana kadar ama kadin oldun mu 3 maasa kadar herkesin maasini alabiliyon ana baba kendi maasin , ölmeye gelincede nedenlerini arastirmak lazim adamini seciceksin tanicaksin yakisikli diye vermiceksin direk ah ah ablacim ah erkeginnkopek kadar degeri yokta daha neler anlatirim sanada nato kafa