Bakış açına, yüklediğin anlama bağlı. Avrupa'da varoluşsal kaygıdan, hayattaki amaçsızlıktan ötürü çokça depresyona giren insan var. Bunun altında genelde dinsizlik yatar zaten bu boşluğu gidermek adına batıya yogadır, Budizmdir, tasavvuftur vs girmiş durumda. Öte yandan dinin sorumluluğu da insanları mutsuzlaştırabilir. İnsanlar dünyaya üzülmek için gelmiştir. Cehalet mutluluktur.
Zorbalık dünyanın her yerinde biraz da rahatlık çağında olduğumuz için en ufak şeylere katlanamıyoruz. Bir de şu videoda anlatmış adam derdini https://www.youtube.com/watch?v=5-oOw7eaIAc
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu dunyayi erkekler yasiyor yeminle disari bile cikarken bin kere dusunuyoruz korkuyoruz... sunnet asamasini gecersen yasadin
Erkekler yaşamıyor ama dünya erkeklerin etrafında dönüyor.
Erkekler de yasamiyor kadinalr da yasamiyor cocuklarda yasamiyor kim yasiyor bu hayati acaba😞
Bakış açına, yüklediğin anlama bağlı. Avrupa'da varoluşsal kaygıdan, hayattaki amaçsızlıktan ötürü çokça depresyona giren insan var. Bunun altında genelde dinsizlik yatar zaten bu boşluğu gidermek adına batıya yogadır, Budizmdir, tasavvuftur vs girmiş durumda.
Öte yandan dinin sorumluluğu da insanları mutsuzlaştırabilir.
İnsanlar dünyaya üzülmek için gelmiştir.
Cehalet mutluluktur.
Dinlerin dayattigi sey... din insana amac verir... acaba o insanlar akran zorbaligindan ya da yasadigi tranvalardan intihar ediyor olabilir mi
Zorbalık dünyanın her yerinde biraz da rahatlık çağında olduğumuz için en ufak şeylere katlanamıyoruz. Bir de şu videoda anlatmış adam derdini
https://www.youtube.com/watch?v=5-oOw7eaIAc
Insan olarak geleyim de ne olursam olayim. Şükrolsun Rabbime.
Erkek olmak isterdim erkek olmak daha iyi ve daha rahat
O kadar basit sanma sorumluluk çok daha yüksek ama mızlanmak yok
Çocuk doğurmak 20 kemiğin kitilacak kadar acı cekiyorsun sonra regl ölüm zaten ev işleri dışarı cikama yok kadınsın çünkü vs.
sonuçta dünyaları yenen erkek bir güzel kıza yenilir:)
Memunum erkkek olmaktan
#Bonjour
Tabii ki kadın olmak isterim.
Güzel bir kız olmak isterdim.
Kız olmalıyım ben 😂
Memnunum