Kişilik & Karakter Dünyaya bir kez daha gelseniz kız mı olmak isterdiniz erkek mi? nisatakana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Dünyaya bir kez daha gelseniz kız mı olmak isterdiniz erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben dünyaya bir daha gelmem 0 0 Yorumla
dispensary Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kızkar erkek olmak ister erkekler ise kız. tıpkı düzlein kıvırcık, kıvırcıkların düz istemesi gibi. olay cinsiyette değil cevap: farketmez 0 1 Yorumla nisatakana +1 yıl Normalde gerçekte sorduğum 10 tane erkeğin 10 u da erkek olmak isterdim kız olmak daha kötü dedi Yorumla
Berjouhi Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl İki cinsiyetin de kendi göre avantajları ve dezavantajları var ama ben halimden memnunum. Olduğu gibi kalsın. 1 1 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hemcinsin olmayı tercih ederdik, dünya size güzel 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Cinsyetimden memnunum 0 2 Yorumla nisatakana +1 yıl Kızı da deneyeyim bir denemez miydin Yorumla Semih6934 +1 yıl Sonuçta ben böyleyim böyle iyi yani Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Dünyaya bir kez daha gelmek istemezdim 0 0 Yorumla
kendinsorr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olduğum gibi erkek tabi başkası boş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gelmeme secenegi var mi 0 2 Yorumla nisatakana +1 yıl Yok Ndneswmmw Cevap sahibi +1 yıl 😂O zaman kız olmak isterdim
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız olmak 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. aynen devam :d 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Halimden memnunum 😎 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Erkek 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Erkek. 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Erkek 0 1 Yorumla ercan343737 +1 yıl Hemen deyiselim 😂😂 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben dünyaya bir daha gelmem
kızkar erkek olmak ister erkekler ise kız. tıpkı düzlein kıvırcık, kıvırcıkların düz istemesi gibi. olay cinsiyette değil cevap: farketmez
Normalde gerçekte sorduğum 10 tane erkeğin 10 u da erkek olmak isterdim kız olmak daha kötü dedi
İki cinsiyetin de kendi göre avantajları ve dezavantajları var ama ben halimden memnunum. Olduğu gibi kalsın.
Memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler
Hemcinsin olmayı tercih ederdik, dünya size güzel
Kesinlikle kadin olmak isterdim ki şuanda istiyorum zaten
Cinsyetimden memnunum
Kızı da deneyeyim bir denemez miydin
Sonuçta ben böyleyim böyle iyi yani
Dünyaya bir daha gelmek istemem
Dünyaya bir kez daha gelmek istemezdim
Olduğum gibi erkek tabi başkası boş
Gelmeme secenegi var mi
Yok Ndneswmmw
😂O zaman kız olmak isterdim