Kişilik & Karakter Tekrar doğacak olsanız dünyaya kız olarak mı yoksa erkek olarak mı gelmek isterdiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tekrar doğacak olsanız dünyaya kız olarak mı yoksa erkek olarak mı gelmek isterdiniz? Tekrar doğacak olsanız dünyaya kız olarak mı yoksa erkek olarak mı gelmek isterdiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Tekrar doğmam. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Her ne kadar erkek olmak daha avantaj falan desek de ben yine de kız olarak gelmek isterdim. Buna da şu tiktok sesi ile cevap vereyim :Ayy ii ki eykek doğğmadım yaa, eğey eykek doğsaydım ayy o ne yia, ayabalayla mayabalayla oynuyooo 💅 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkek olmak isterdim kız nasıl olduğunu biliyorum birde erkek nasıl olurum acaba 😂 1 0 Yorumla
Hardcorebadgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İyiki tekrar doğmayacağız. Bu dünyayı Bi daha kaldıramazdım. 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Erkek olurdum , ne güzel regl sancısı yok doğum yok. Hayat size güzel 😃 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yine erkek olarak gelmek isterdim.. 1 0 Yorumla
_1dolunay_ Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl kadın olmak bence en guzel sey erkek ne ya arabalarla marabalarla oynuyoo :P 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Tekrar doğma fikri bile aşırı ürkütücü 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Cinsiyetimden memnunum 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şansım olsa anamdan kız doğradım 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Erkek tabi ki. Pipim olsaydi var ya... 1 0 Yorumla
Shiningdiamond Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı. Erkek olarak 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. erkek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tekrar doğmam.
Her ne kadar erkek olmak daha avantaj falan desek de ben yine de kız olarak gelmek isterdim. Buna da şu tiktok sesi ile cevap vereyim :
Ayy ii ki eykek doğğmadım yaa, eğey eykek doğsaydım ayy o ne yia, ayabalayla mayabalayla oynuyooo 💅
Erkek olmak isterdim kız nasıl olduğunu biliyorum birde erkek nasıl olurum acaba 😂
İyiki tekrar doğmayacağız. Bu dünyayı Bi daha kaldıramazdım.
Erkek olurdum , ne güzel regl sancısı yok doğum yok. Hayat size güzel 😃
Yine erkek olarak gelmek isterdim..
kadın olmak bence en guzel sey erkek ne ya arabalarla marabalarla oynuyoo :P
Kadın olmak daha güzel 😊
Erkek cunku ev isleriyle ugrasmazdim
Yine bu bedende bu kız olmak isterimm
Tekrar doğma fikri bile aşırı ürkütücü
Cinsiyetimden memnunum
Kadın olarak yine gelmek isterdim
İyi ki kadın olarak dünyaya geldim🙂
Şansım olsa anamdan kız doğradım
Erkek tabi ki. Pipim olsaydi var ya...