Oda arkadaşlarım özel hayatım yüzünden beni dışlıyor, siz olsanız ne yapardınız?

üniversite kazandığım bir şehre gittim ve bir sevgilim oldu sonra ayrıldık üzerinden 2 bucuk ay gecmesine rağmen hâlâ beni izliyormus ve arkadasıyla bena bi oyun oynaıp manipüle ettiler yakın arkadasıyla aramızda fiziksel bir münasebet oldu hayatımın en büyük yanlısını yaptığımın farkındayım ve acısını haftalardır çekiyorum eski sevgilim bunu bir oda arkadasıma yazdı (kiz odadaki en yakın arkadasımdı ve eski sevgilimle tanısık oldugu için bana ulaşamadığı zaman sevgilim ona yazardı rahatsız olup olmadığını sorduğumda hayır derdi bunun için eski sevgilim ona yazdı) ve benim arkadmdan 4 ü oturup benim yaptığım bu seyi konusmuslar ve beni istemediklerini oda değiştirmemi aksi takdirke kendileri memuriyeye gideceklerini söylediler ben gidince odamı zaten değiştireceğim ama onlara bunca zaman iyilikte bulunduğumu hastalıklarında hastaneye gittiğimi birbirlernden hazmetmediği zamanlarda aralarını iyi tuttuğum günleri unuttular odada içki içen de vardı fakat ben hic bir zaman ters bi tepki vermedim sonucta bu benim özel hayatımda yaptığım bir yanlıs onları ne ilgikendirir ki? daha onceden hakkında bi seyler duyduğum kıza ben de yapabilirdim bunu ama yapmadım nankörler iste. sehir değiştirmeui bile düşünüyprum fakat okulumu hocalarımı arkadaslarımı seviyprum notlarım da iyi sizce ne yapmalıyım diyarbakırda okuyorum normalde mersinde yasıyorum ve oranın kültürünü kaldıramıyorum yatay gecis yapmalı mıyım?

Oda arkadaşlarım özel hayatım yüzünden beni dışlıyor, siz olsanız ne yapardınız?