Yok sayılan evin büyük kızı olmak nasıl bir his, narsist aile ortamında yaşayan var mı?

Merhaba herkese iyi akşamlar. Ben evin büyük kızıyım. Zamanında herkesin her işine koşardım. Kimin sorunu olursa yardım ederdim. Gördüm ki iyi niyetim sonucu her daim zarar getiriyor. Evde Annemin Annesi var sürekli tartışma arar. Mesela balkon soğuk desem sıcak mı olacaktı diyor. Bana sertçe gel şu sofrayı kaldır diyor. Bana bak dedim Birdaha benimle konuşma dedim. Ne diyon kız sen diye nerdeyse beni dövecek. Annem se kendi Annesine yok o bana dedi diyor. İkisiyle yaklaşık 1 aydır konuşmuyorum. Sofrada beni yok sayıyorlar. Ben onlara kahvaltı hazırlıyorum. Kimseyi yok saymıyorum. Babam da dahil üçü yiyip kaldırıyorlar. Onlardan sonra yiyip kaldırıyorum bende. Geleceğim için sınava çok çalışıyorum. Bu ortamdan bu evden çıkışım tek sınava bağlı. Gerçekten yok sayılmak Narsistlerle yaşamak çok kötü duygu. Babam az önce bana çay yapmamışsın diyor. Hem beni sofraya çağırmıyorlar. Hem de çay bekliyor böyle insanları ilginç buluyorum görüşleriniz?

Yok sayılan evin büyük kızı olmak nasıl bir his, narsist aile ortamında yaşayan var mı?