Annem benim hayatımı kendi hayatıymış gibi yönetmek istiyor?

Babam da dahil ama babam bi sınır koyuyor annem bi kaç istisna dışında herşeye karışıyor için sıkıldı onun yüzünden herhangi bir şey yapamıyorum okulumu Kıbrıs ta okumak istedim çünkü istediğim yönetmelik bölümü orada tutuyordu annem bu işi yaparsan veya kubırsa okumak için gidersen rızan yoktur dedi burada 2. Bir kez sınava girme izni tanımadan seçim yapmaya zorlandım babam tarafından şimdi istemediğim bi bölüm okuyorum bu sektörün Türkiye de pek değeri yok ama taywan, çin, Avustralya gibi Ülkelerde değeri var ama annem gene hakkımı helal etmem falan dedim Atatürk hakkında olumlu bir kelime söyledim Atatürkü sevdiğin sürece hakkımı helal etmem dedi gene bi kitap almak istiyorum ilk önce babana sor diyor o kadar cahil ki okuyacağım kitabın başkası seçmesinin bi değeri olmayacağını idrak edemiyor hayvan çiftliği kitabı almıştım bi gün üstünde domuz resmi olduğu için azarladı beni onun için onu rahatlatmak için pazara gidiyorum teşekkürü bırakın en ufak şeyler için pazar dönüşğ beni azarlıyor geçen pazı yerine yanlışlıkla Kara lahana almıştım parasını benden kes dememe rağmen pazara çıktığıma pişman ettimişti onun abileri için odamı bi çok kez onlara vermiştim bırakın biraz mahcup olmayı mutfakta üstümü giydiğim zaman kapıyı kapattığım zaman kimse sana bakmıyor diye azarlamıştı abileri geleceği için özene bözene hazırlık yapıyordu bu hazırlık esnasında bana anlamsız sebeplerden dolayı azarladı onlar geldiği zaman da bi melek gibi oldu artık onu annem yerine saymıyorum ve hakkımı helal etmiyorum çünkü bana safi zararı var konuok değişti farkındayım ama içimdeki siniri atmak istedim

Annem benim hayatımı kendi hayatıymış gibi yönetmek istiyor?