Annem bütün hayatıma müdahale ediyor?

Arkadaşlar artık dayanamıyorum cidden kafayı yemek üzereyim. 22 yaşındayım ve bu olay hep böyle başladı böyle gidecek gibi. 15 yaşlarda arkadaşlarımla dışarı çıkmama avm olsun gezmek olsun asla müsade etmiyordu evlerine de gidemiyordum sadece okuldan eve evden okula. Ama hala öyle. Kendisiyle tek yaşıyoruz 20 senedir. Abim üniyi uzak yere kazandı ev tuttu. Bende zamanında istedim ama annem çok eziyet etti bana asla izin vermem gidersen beni öldürürsün ağladı hasta oldu bende tamam dedim annemi sırf düşündüğümden hayırlı bir evlat olmak için. Ama beni bekleyen zorlukları biliyordum. Kendisi bazen huysuz ve anlayışsız oluyor ben yıllarca idare ettim hala ediyorum. İşte üni başladığında asıl olaylar oldu 18 yaşımda bir sevgilim olmuştu seviyordum onu gerçekten annem bir kaç hafta geçmedi her şeyi öğrendi kendisi takip ediyor beni çok yakaladığım oldu konuştum ama nafile. Öğrendiğinde bana gerçekten çok zülüm etti ayrılacaksın diye dövdü evden dışarı çıkmama müsade etmedi ya onunla heryere gittim telefonumu yazışmalarımı bile istedi vermedim çok ağladım çok üzüldüm. Çocuğu tehdit bile etti. Daha fazla dayanamadım ayrıldım. Sonra nefes aldım. Beni hala kontrol eder üniden biraz geç gelsem eve geldiğimde hesap soruyor bazen kavga çıkıyor. Hemen eve gelmemi istiyor bende arkadaşlarımla bir yerlerde oturmak istiyorum Allah aşkına insan değil miyim ben? Sevgili yapmıyorum şans isteyen bir kaç kişi oldu aynı zülümleri yaşayacağıma otururum daha iyi dedim. Hala korkuyor biriyle konuşurum diye. Artık boğuluyorum nefes alamıyorum Allah rızası için yardım edin akıl fikir verin.
Annem bütün hayatıma müdahale ediyor?