Bide sevgilimle 2 saat uzağız
Annem hayatımı yönlendiriyor yerime karar veriyor?
Bide sevgilimle 2 saat uzağız
Ya bizdeki aileler bize küçük çocukmuş gibi davranıyor ve bunun etkilerinin ne kadar kötü olabileceğinden haberleri yok. Yani yurtta falan kalsan, başk bir şehirde iş bulsan ya da? Imm internetten ebeveynlerin bu davranışlarının etkilerini araştırıp annen ile konuşsan ya da. Ama bıktım artık tarzı değil sebepleri sonuçlu. Mesela şu psikolog bilmem ne diyor. Yani araştırmanı iyi yap. De ki ben 22 yaşındayım falan.
Yurda asla yollamazlar zaten üniyi kendi şehrimde tutturamadım sırf dibinde olayım diye beni yaşadığımız yerde özel üniye yolladı. Başka şehirde iş bulursam da benimle gelir zaten
Uff biraz belalar. O zaman araştırmanı çok iyi yapıp konuş onlarla. Yaptıkları zararlı bir şey. Sana zarar veriyor. Ayrıca onlardan uzaklaşmana sebep oluyor duygusal mantıksal olarak. Bunu belirt. 22 yaşındasın. Her an çekip gidebilirsin de. Seni kaybetmeyi göze alabilirler mi? Ayrıca onlara ait bir mal değilsin. Bunu iyice belirt. 22 yaşını geç insanlar 17 18 inde dünyayı geziyor. Onlar akıllı da sen mi canımsın? Bunu da ailene sor. Yani dediğim gibi sen bakıma muhtaç bir bebek ya da evcil hayvan değilsin. Artık YETİŞKİNSİN. İlla evden ayrılmak için evlemene falan da gerek yok bu çok antifeminist bir bakış açısı. Ya da geri kafalı. Dedikerimi de uygun bir dille ailene anlatabilirsin. Ama olmadı biraz kendi şehrinde çalışıp kendi paranı biriktir, sonra bir tatile çıkmak istediğini söyle. Çıktığın yerde uzun süreli bir iş ara. Ve dediklerimi ailene şu tatil kısmında diyebilirsin.
Cevap
5Cevap
Evlenip gidene kadar o evin kurallarına uymak zorundasın..
#Vesselam
Evlenip gidene kadar değil de ben de artık yetişkin bir bireyim hani kendim düşünebiliyorum karar verebilirim?
@MissChucky sende benim hayatımı yönlendir diyeceğim ama hayatım sensin ol isterim..
Beni artık etiketleme sorulara. Rica ediyorum
Sakak doğru olanı yapıyor karşı tarafın annesine sevgiline sor bakalım kardesin bnim durumumda olsa yollarmısın diye ne diyor. Her insan geniş değildir
Kararı annen almamış ki
Annemin kararı babama göre. Babam ne derse o
Nihayetinde babanın kararı
Bir anne çocuklarından daha çok eşini severse böyle oluyor işte.
Sençn problemin farklı gibi geldi neyse
Ay ben de aynı durumdayım
Giyeceğim kıyafeti bile seçmeye çalışır kendim almak isterim para vermez çok şükür ekonomik özgürlügüm artık benim elimde de istediğimi giyer oldum çok laf etmesine rağmen
Bende istediğimi giyemiyorum. Zaten ben kendim çok açık giyinmem de yine de aldıklarıma karışır. Dar şeyler giymemi istemez ama yine de dar pantolon giyerim. Keşke sadece kıyafetime karışmakla yetinse
Benim de annem bence babamı bizden daha çok seviyor zaten sadece kıyafetlerime degil kiloma erkek arkadaşıma saçlarımın uzunluğuna ve ben buna boyun eğiyorum yani öyle alıştım sanki daha farklısını yapmak davranmak gelmiyor içimden
Saçımın rengini bile o seçer
Benim yerime konuşur çay istermisin derler bana o yok der öyle yani
Valla canım benim annem de bizden daha çok babamı seviyor. Kiloma annem değil de babam karışır çok kilo almamı istemez mesela. Annem de erkek arkadaşımı tanıyınca eleştirdi bunu mu yakıştırdın kendine diye. Babam daha görmedi ama görse aynısını söylicek ve karşı çıkacak. Ben de hep dinliyorum ama bazen bazı şeylere karşı çıkıyorum karşı çıkınca da hayırsız evlat oluyorum. Allah yardımcımız olsun.
Seninki biraz daha kötü benden. Boyun eğme artık. Daha kötüsü olur sonra.
Benim babam da yurt dışında baya benziyoruz ve denk geldik ilginç
Ben de 20 yaşındayım
Yurt dışı görmüş insanlarız. Ama zihniyet aynı. Ne yapabiliriz.
Amann He he de geç erkek arkadaşının iyi yönlerini falan anlat sevdir o zaman seslenmez
Yonlendirtme mk
Cümlenin sonuna mk değil nokta konulur hemcinsim. Yönlendirtme derken? Ne yapabilirim bu durumda? Mantıklı tavsiyeler verirsen sevinirim
Ahahaha tamam hemcinscigim. Detayi okudumda annen dogru olani yapiyor buna tam olarak yonlendirme diyemeyiz.
Diyebiliriz. Yani senin annen böyle değil sanırım ondan kolay konuşuyorsun. Bide bu hayatın içine gir bakalım çıkabiliyor musun işin içinden.
baban haklı
Kusura bakmayın da çocukların üstüne bu kadar gidilmez. Çocuk demişim pardon 22 yaşında bir yetişkinim. Artık bir zaman sonra kendim karar verebilirim hayatıma. Yaptığımız kötü bişey de yok ortada adam kesip yemiyoruz. Sadece yanına gidip mangala gidicektik o ve kız kuzeniyle beraber.
evlendikten sonrada yapabilirsin bunları dimi
Neden bunu yapmak için evlemem gerek? Hadi cinsel ilişkiye girmek için aynısını söylemem de bu alt tarafı bir mangal abartmayın
ana baba rızası olmadan yapılan şeylerin sonucları hiç iyi olmuyor
Karışılacak şeyler var karışılmayacak şeyler var 22 yaşındaki çocuğunun her şeyine de karışılmaz ona zarar verir. Gerçi erkekler böyle kolay konuşuyor anne babalar erkek evlatlarına böyle karışsaydı bakalım erkekler nasıl düşünürdü
karışmadıklarını nerden biliyorsun benim babam milletin bana hakaret ediyor söylemedik birşey bırakmıyor yaptıklarımdan dolayı , yediğime içtiğime herşeyime karışır sen ne diyorsun
Bu durumdan memnun musun?
değilim ama çekmeye ve sabretmeye mecburum neticede babam üzerimde hakkı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?