ANNEM BENİM İYİLİĞİMİ ISTEMIYOR OLABİLIRMİ?

23 yasindayim ailemle yasiyorum 1 sene oncesine kadar issizlik problemi cekerken atandim Şu an iyi bir maas aliyorum cok sukür annem beni bu yasa kadar hep kinadi hic birseyimi onaylamadi bu yasa kadar 2 sevgilisi olmus duzenli bir hayati olan birisiyim yanlis anlamayim ama nezaman birseyle mutlu olsam annemin benimle beraber sevinmedigini farkettim babami benim ahlakimla ilgili doldurup bana şiddet uygulattiriyor her ay ihtiyaclari olmamasina ragmen maaaimin yarisini eve birakiyorum ve bunu ben teklif ettim onlar istemeden ama kendime kalan payiyle en basitinde bir kazak alsam kavga buyuyor ve beddua ediyor rızkini kaybedersin ekmek yuzu gormezsin diyor bana bir keresinde gelinligin kanlara bulanir insallah demisligi var hic birseyi bana yakistirmaz üstlerimden alfigim ovguleri anllattigimdabile onlar biraz isine asil diye demistir yoksa begendiklerinden degil diyor evimden git gide uzaklasiyorum sizce kendimi korumak icin ne yapmaliyim onu duzeltemem cunku o hep boyle yani arkadaslarim araba ev alirken ben buyuk bir maddi kayiptayim ama yemin ederim umrumda degil ama karsiliginda herseyin kotusune layik gorulmek koyuyor
ANNEM BENİM İYİLİĞİMİ ISTEMIYOR OLABİLIRMİ?