Biz ailecek baya iyi anlaşırdık fakat bir olay oldu baya ciddi bir olaydı ve abim telefonumun şifresini açtırdı ve annemle beraber karıştırdılar içinde abim ve annemin kızdığı hayal kırıklığına uğradığı küfürlü konuşmalar ve fotoğraflar erkeklerle konuşmalarım falan vardı hepsini gördüler ve hepsinden sorguya çekildim dövdüler falan ondan sonra giyimime davranışlarıma laflarıma karışmaya başladılar eskiden karışmazlardı şimdi instagramdaki takipçilerime koyduğum fotoğraflara beğendiğim fotoğraflara falan hep bakıyorlar telimin şifrsini biliyorlar normalde şifre koyardım ama tehdit ediyorlar babana söyleriz diye ki babam benim en değerlim en çok onu severim ve çok iyi anlaşırız her dediğimi yapar ve aynı kanka gibiyizdir bu olaydan sonra bana aşırı şekilde karışmaya başladılar annem kötü kadın dedi daha farklı aşırı bir şekilde kırıcı laflar etti erkeklerin sana bakmasınu istiyorsun aç poponu erkekleri çağır gibi şeyler dedi ve ben bu durumdan bıktım abimle ztn hep kavga ediyoruz yabancı erkekleri kabul etmiyeceksin diyor beğendiğin fotolardatanımadığın erkeklr küfürlü yazılar olmicak diyor ki her zaman yaptığım şey olan t shirti pantolonun içine koymama da o olaydan sonra karışmaya başladılar hatta şimdi kavga ettik ben bu durumdan bıktım aşırı abartıyorlar ve annem abimle çok iyi anlaşır ztn ikisi bir oluo üstüme geliyorlar hatta bundan sonra dışarda sesli bir şekilde güldüğümü görse düzgün dur falan diyo annem ve annem kız erkek ayrımı aşırı yapan biri ve gerikafalı hep diyor erkek bunu yapsa bişi olmaz ama kız yapsa olur düzgün davranıcaksın hareketlerine dikkat ediceksin falan hatta o olaydan sonra ki gün ya doğruca durursun ya da seni alır kurankursuna falan veririz diye tehdit ettiler eskiden erkek arkaaşlarımla gexmeme bişi demiyorlardıondan sonra bir ke
Güncellemeler
+1 yıl
karakter yetmedi kısacası böyle ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer