Kendi annemden igreniyorum?

igrenc otesi bisi utaniyrum ama sorucam yoksa deliricem annemde babam 7 sene once bosandi annem sesimiz cikmadi babam anneme hertyrlu olanagi sagladi neyse 2009 senesinde bir adamla tanisti bizimle kaliodu ama ole hergub degil gidip geliodi iyi bir adamdi kucuken su icmeye kalktigimda opuyordu gordum onlari hemen normal davrandilar onada tamam 2 sendir bir adamla sevgili adami benle tanistitmadan kari koca gibi evimebsokmus. bir kazagecirdi memleketine dobdu bu yaz boyunca arkamdan yalanci dedi onu bunu dedi annneme alma o adamicbidaha bak bizi kandirio dedim annemeu dan tutun neler dedi annem bitti dedi yinegeldi adam 3 ay sonra sustuk kirildim onlari gormemezlige verdim sabah 8 de okul icin uyandim kapilar acik kalmis bildigin iyrenv ya ustume cikmis gormemis gibi davrandm sustum bu gunde telefonunda kendilerini koltukta cekmisler boyle annemi olur ya? dayanicak gucum kalmadi ikisininde kafasina vurucam o olucak okul bittsin evi terk edicem bu kadar igrenc duruma yeter hele bir abim bilse vurur hepimizi piskolojimi bittirdiler daha resit bile degilim cocugum maruz kaldigim durumlara bak hepsi annemin sucu
Kendi annemden igreniyorum?