Annemle aram kötü?

annemin beni eskisi gibi sevdiğini düşünmüyorum beni herşetimle yargılıyor en ufak birşeyden kavga çıkarıyor ve o hiçbir şey olmamış gibi yaparken ben hep ağlıyorum. genelde patlamış mısır yapama ve bugün ilk kez yakmadan yaptım geçtim televizyor karşısına maden suyumu açtım netflixten bi film açtım izlemeye başladım. biranda kızdı bağırmaya başladı neymiş bugün dizisi vrarmış o kadar iğrenç şeyler söyledki beni tanımayan biri bile benden nefret ederdi. sadece sabha kalkıp dişimi fırçalıyordum be dişim fırçaladığım için kavga ettik. kendimi çirkin buluyorum sırf bu yüzden aynaya bakma yasağı koydum kendime. annem işine gelin 'olurr mu çok güzelsiin' diye ama her kavga edişimizde çirkin oluşumu ve şişmanlığımı göz önüne vuruyor. sırf bu yüzden yediklerimi kumaya başladım ama hala kilo veremedim ve annemm benim iğrenç olduğumu o yaşlarda onun mahallenin en güzel kızı olduğunu söyleyip duruyor. çok kötü hissediyorum aramız iyi olsun diye alttan aldıkça daha kötü oluyor gözüne giremiyorum ne yapmalıyım? ( bu arada o kadar kavga ettik odadan mısırlaı almadan çıkmışım bütün mısırlar ve sodayı yemi içmiş ben bi tane bile yememiştim )

Annemle aram kötü?