Annemle sorun yasıyorum?

Merhaba arkadaslar ben üniversite okuyorum ve 1. sınıfım bu sene kazandım. Servisle gidip geliyorum ve cok yorucu bu benım için günde 3 saatim yolda gidiyor ve ayrı eve ya da yurda cıkmayı dusunuyorum ama annem ayrı eve cıkınca özgür olcab sanıyon dimi bak baban seni napıyo rahat bırakıyomu diye her seferinde beni babamla korkutmaya calısıyor. Zaten babam sinirli bir tip ama bu zamana kadar bana bagırmadı bile yanlıs bir hareketim yok cunku ama annem resmen adamı kıskırtıyor beni kötü göstermeye calısıyor. Ve cozdum bu kadınııı beni kıskanıyo!! Bakın üniversitedeyim diyorum ve para için aileme bagımlıyım calısmıyorum para istedim dün babamdan, 100verdi o kadın oyle ters baktı ki resmen gözü kaldı ben ona 20 vermiştim dedi bide utanmadann. O parayı da gecen salı vermişti neyse ben gercekten bıktım bu kadın ne yapmaya calısıyorr. Babam araba alcaktı yazın diyoki izin vermiyorum herkes calısıp kendi alsın. Sonra ytelefon istiyodum 2 senelik telefonum 4s öldü artıkk, babam dediki sana telefon budum kızım 2. el annem ordan yine atladı ne telefonu onun telefon ihtiyacı mı var sanki diye. Nefret etmemem için bir sebep söyleyin bana allah rızası için ya... Napıym ben dayanamıyorum uzaklaşmam lazım bu evden yoksa gerçekten ölmek istiyorum gram zevk almıyorum su hayattan öğrenciliğimide yasayanıyorum servise bagımlıyım çalışamıyorum da saatler uymuyor 2. öğretim oldugum icin. Bıktım bıktımm kıskanç kadın!!!
Annemle sorun yasıyorum?