Annemle aram gerçekten çok kötü?

Annem bende gerçekten bir çok şeyi beğenmiyor hep bir laf yiyorum ne yapsam örnek olarak benim saçım hayatım boyunca hep kısaydı annem hep keserdi kestirirdi son 2 yıldır uzun sadece ve ben böyle gerçekten mutluyum annem diyor ki saçın köylü saçı gibi modern durmuyor hoş durmuyor yakışsa tamam ama yakışmıyor berbat duruyor diyor saçı uzun olanın aklı da kısa diyor yeri geliyor kavga ediyoruz ya da kardeşim anneme bir şey diyor annem de yanlış anlıyor bende yanlış anladın anne öyle demek istemedi diyorum annem sen sus sırtık ağızlı seni diyor daha bugün bana edepsizsin en şıklık dedi evet anlıyorum sinirle söylemiş olabilir ama bir süre sonra ağır geliyor insana normalde susarım ama bazen artık bunlar fazla geliyor bana ve anne ben kaşar değilim şıklık değilim bunu demen beni kırıyor diyorum annem ise kırılırsan kırıl insanlar böyle böyle büyür bizde küçükken ailemizden laf duyardık ama sorun etmezdik ama sen ediyorsun çünkü sen sorunlusun diyor biz büyüklerimize karşı saygılıydık diyor yine aynı bugün benim 2 günlük raporum vardı ince bağırsaklarım üşütmüş doktor öyle dedi sabah okula gittim ama öğlen gitmedim hem yazılı ya çalışmak için hemde raporum olduğu için annem dediki sen hasta falan değilsin millet okula gider sen gitmiyorsun hem hasta insan yatağında yatak döşek yatar sen ise oturuyorsun yalancısın sen diyor ona göre niyetim sadece devamsızlık yapmakmış şurda eylülden beri toplam devamsızlığım özürsüz 1 gün sadece bir gün ben niye bir gün bile evde dinleyemiyorum raporum varken bile anlayamıyorum hem sordum da yani anne raporum var zaten biliyorsun öğlen gitmesem diye tamam demişti niye bir anda kızdı yine kendimi çok çaresiz hissediyorum evet bende bazen sert tepkiler gösteriyorum ama bu kadar ağır laflar hak ediyormuşum gibi gelmiyor sadece aramız iyi olsun istiyorum sizce ne yapabilirim?

Annemle aram gerçekten çok kötü?