Anneme kotu davraniyorum?

Annemi cok seviyorum cok iyi ama psikolojisi bozuk bana gore, her dakika bir keske diyo, bizi ozellikle beni keskelerle buyuttu hep memnuniyetsizlik buluyo bizide elestiriyo kacirdiniz kaybettiniz yapamadiniz.. zamanin kiymetini bilemiyo sonrada yine biz uzuluyoz.. boyle olunca dayanamiyom artik biyerleri kirasim geliyo o an bazen kolunu sıkıyorum bazen bagiriyom bazen ittiriyom isiriyom zarat veresim geliyo. Gezmeye goturdum bugun hep biseyler diretiyo bana bebekmisim gibi diyorum icimden iyiligim icin diyo bosver, baska bir durum oluyo yapamiyo edemiyo yine aynisini diyom, fotograf ceksin diye verdim bir turlu basamamis on saat ppz verdirdi ayri bir sinir, sinemaya girdik ilk defa onun icin yok usursun usudum soguk burasi ustunu ort 😂 neyle ortucem sinemadayiz yani.. montumu nasil giyim.. eve gidiyoruz evdekilere bugun icin baska bir keske anlatiyo yine mutsuzluk.. dyanamiyom degistiremiyoz da bu anlattiklarimim ceyregi duvara yumruk attim sinirden artik.. ve gecmedide bu asabiligim ruh halinden cikamiyom acaba bendede bir sorun olabilir mi? Daha sabirli olmam gerekmez mi psiko mu oldum acep
Anneme kotu davraniyorum?