Sinirlenince tartışınca anneme ser*fsiz hayvan k*pek gibi şeyler söylüyorum ayrıca beddua ediyorum Allah seni ö*dursun falan sonradan pişman oluyorum napmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin gibi be yinsizinbedduası kabul olmaz zaten rahat ol
Evet olmasın zaten ama napmam lazım bunu nasil yenmeliyim?
Napcan öfkeni kontrol etcen yani öfkeni doğru ifade etceksin saldırganlıktan uzak Şiddet içermeyen... Slkslk hareketler yapmıcan
Annem zamanında bana kotu şeyler yaşattı benim hayatımın içine etti ne desem hakediyor aslında napsam hakediyor ama yinede üzülüyorum sonra
Belki senin iyiliğin için yapmıştır ama cahilliğindrn doğru yaptım zannediyor olabilir bilemem ama senin yaptığın yinede doğru değil duygularının ve tepkilerini n farkında ol
Naptıanan sana
Annem imkanı olmasına rağmen benim psikolojik baskı gördüğüm evde yani dayım ve anannemin olduğu yerde yasamaya mecbur bıraktı yıllarca nefes almama bile karisildi odalara kapandım okulda tek kelime bile etmezdim eskiden okulun en özgüvenli kızıyken yıllarca anksiyeteyle boğuştum insanların yüzüne bile bakamıyordum 7 yıl boyunca annem dükkan satılsın kendi evimize gidicez dedi durdu ve en son dükkan satilinca annem tüm parayı s*refsiz dayıma verdi benim için hiçbir şey yapmadı dayım da calismazdi zaten 7/24 evdeydi çalışsın diye parayi ona verdi o da parayı bankaya koydu oturdu calismadi da olan bana oldu 4 yıl tekrar ben o cehennemde yaşadım annem bana hiçbir şey yapmadı her gün kavga baskı.. tv bile izleyemiyordum düşün hangi anne bunu yapar? Kuzenlerim o evde 10 dk bile durmuyorken ben 10 yıl yaşadım ne uğruna? Suçum neydi?
Her insan anne olamaz doğurur ama anne olamaz yoksa terkedilen bebek haberlerini duymazdık yaşın kaç bilmiyorum annene ben kendi hayatımı yaşamak istiyorum satılacak yerden payımı ver sktorolup gideyim diyebilirdin
19 yaşındayım o zamanlar 12-13-14-15-16 -17 yaşındaydım korunmaya kullanmaya en ihtiyacım olduğum dönemlerdi ve ben anneme ne kadar küfür etsem onun bana yaptıkları karşısında hiçbir şey ki çoğu zaman bu yüzden tartışıyoruz ve bana demekki olacaktı öyle yaşayacaktın kısmet diyor ve ben bir sey yapmadım diyor.. düşün nasıl küfür etmiyim? Hangi çocuk benim yasadigimi yaşadı?
O yaşta ki çocuğa nasıl bir baskı yapılabir nasıl Bi vicdansızlık bu dayına Bi dayamak lazım aslında kendine gelsin lavuk ama artık yaşın 19 kurtarabilirsin kendini
Onun ne suçu var ben sahipsiz bi kızdım zaten annem bana annelik yapmadı annemden kaynaklanıyor bunlar
Baskı yapılan bir yerde yaşıyorum dedin o yüzden dedim bana niye atarlanıyorsun sen bişey mi dedik ne geldiyse başımıza mazlumları savunmaktan geldi yürü git.
Sana bir şey demedim annene öyle yapma falan dedin ya o yüzden anlattım hepiniz bi değişiksiniz var ya
Abicim sen bana baskı yapılan bir yerde yaşamak zorunda kalıyorum dedin annem dükkan satılsın kendi evimize geçeriz dedi dedin. böylece sana baskı yapan iki kişi olmuş oluyor dayın ve anneannen doğru düzgün anlat milletde düzgün yorum yapsın
Evet onlar bana baski yapıyordu ve annem hepsine göz yumuyordu aslında beni kimse düşünmüyordu başta annem
Dalga mı geçiyon kardeş dayımın suçu var ne adam bildiğin kafayı yedirmiş sana tamam bu sorunun kökü annen olabilir seni savunması gerek ama dayımda melek değil asıl sen değişiksin
Ben o iyi mi diyorum? Sen anlamıyorsun hiç ben diyorum ki öyle karakterde olan biri yanında kızını tutan şahıs kat kat daha suçlu ben o p*silgi mi savunuyorum?
Onun ne suçu var diyen ben değilim bu kelimeden ne anlanır dayının suçsuz olduğu sana bir şey yapmadığı
O ezelden beri karakteri bozuk olan bi insan çünkü ondan adam olmaz böyle diyorum çünkü herkes biliyor onun ne b*k olduğunu ve kendilerini koruyorlar bi tek benim annem beni korumadı beni orada yaşattı..
Öyleyse annenin yanından en kısa sürede ayrılmaya bak yavaşyavaş düzelirsin böylece ne böyle sorular sorarsın ne de herkesin ne bk olduğunu bilen dayını savunmak zorunda kalmazsın
Savunmuyorum dediğim gibi çünkü o adam değil ondan bi beklentim yok diyorum ve ona bu izni tanıyan kişi annemdi
Annen dayını senden çok önemsiyor besbelli imkânın varsa ayrılcan başka Oluru yok gibi
Selam niye