Kardeşlerim yüzünden sürekli annemle kavga ediyoruz. 3 aydır bu böyle, annemde hep onları tutuyor ben yokmuşum gibi davranıyor. Bana sürekli bağırıp çağırıyor. Bugün anneme Allah uzun ömür versin senden nefret ediyorum gebersen umrumda olmaz dedim. Kendimi çok kötü hissediyorum, ne yapabilirim, kardeşlerim yüzünden annemle artık konuşmak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Git saril ozur dile op onu anne o vicdani afeder seni. Bunu bekletmeden yap. Yaparken de utanma, çekinme içten yap
Utanıyorum, bir de çok ağladı benim yüzümden. Ve barışsak yine aynısı olacak kardeşlerim yüzünden. Bir küs bir barışız her zaman 😭
Bak aglatmişsin anneni.
Utanma duygusu o hatayi yaparken olacakti. Şimdi utanmanin sirasi degil.
Ayrica anneye bagirma guzel guzel konus o bagirirsa alttan al. Zamanl duzelir araniz
O zaman utanmadın çünkü annem kaç gündür sırf o şeytan çocukları için benim ağzıma sıçtı durdu. Evdeki her işi ben yapıyorum. Beni dışarı çıkarmıyor, onun ve babam yüzünden hiç arkadaşım yok hiç sosyal hayatım yok. Bugün babama beni şikayet etti babam beni dovecekti onun yüzünden. Bende bu yüzden ağzıma ne geldiyse söyledim yani ben haklıyım. Ama işte o kadar saf canım bir insanım ki yine de ona üzülüyorum kalbim olmasa keske
Uzuldum be kız. Ne okuyon.
Mezunum ben bu sene girdim yine kötü geçti diğer seneye kaldı artık. gerci ben bı yer kazansamda beni göndermeyecekler maalesef. Bunlardan kurtuluş yok yemin ederim bıktım artık. Ya onlar gebericek ben hayatımı yaşayacagim ya da ben geberip gidicem onlar da huzurlu bir şekilde hayat surecekler
Delirtme beni. Biraz baş kaldır. Terbiye sınırlarını aşmadan yap bunu.
Annenden özür dile o laftan dolayı.
Sinirlerine hakim ol.
Git ders calis. Durmadan calis ki belki seni rahatsiz etmezler. Kardeslerin cinsiyeti ve yaslari kaç?
Artık kaldıramıyorum bugün o kadar ağladım ki gözlerim balon gibi olmuştu çok yoruldum, hiçbir zaman annemi babamı sevmeyi bırakmam sanıyordum ama o da yavaş yavaş bitiyormus. Hayatımda ilk defa anneme beddua ettim ondan nefret ettiğimi söyledim çok kötü oldu. Sonra bana dedi ki hatırlıyor musun kız kardeşin bana bir ara senden nefret ediyorum demişti sende demiştin ki o anneye söylenir mi, şimdi sen diyorsun diye dedi. Bende haklıymış o, ben seni yeni tanıdım dedim
5 kardeşiz ve en büyükleri benim anasınıfı gibi mübarek ve hepsine ben bakıyorum. Annem bi yere gidiyor babam ise gidiyor hepsi bana kalıyor sinir hastası oldum artık, kendime gelemiyorum çok kötüyüm
Anneni sevmedim.
Benim de konuştuğum kimse yok. İstersen arkadaş olabiliriz.
orada mısın?
Ee napim
Domal
Baban domalsin ouahahha
Mesaj atsana bi kezo
Ciddi bi esaj
Mesaj at
Bakcanmi yav
Ağlama gehhh