Çünkü sünniyim ama babam Alevi. Sünni olduğumu bilmiyor. Yanlışlıkla tiktokta hep alevileri lincledim.
Napmam gerekir?
Çünkü sünniyim ama babam Alevi. Sünni olduğumu bilmiyor. Yanlışlıkla tiktokta hep alevileri lincledim.
Napmam gerekir?
öncelikle yaptığın çok doğru allah seni böyle şereflendirdiği için sevinmelisin sünni hz muhammed ümmeti annen de sünni sanırım onun gibi oluyorum diyebilirsin kendi kendine aleviliği iranlılar çıkarmıştır hz ömere iftira atarlar çünkü tahran fatihidir ve iranlı biri sabah namazında şehit etti ebü lü denen şerefsz ondan nefret ederler hz osman hz ebubekir ve hz muhammedden de nefret ederler hz ayşeden de
Çok haklısın öyle zaten ama babam asla kabul etmez Alevi olmamamı
Peki vicdan azabından nasıl kurtulacağım tiktokta yaptığım işten dolayı
Baban dan değil Allah'tan korkmalısın, Ahirette sana kimsenin faydası olmayacak kendin amelin dışında kalbin nerde huzur buluyor ise orada ol Huzur Allah'ta İslam'da ☺️
Ah canım Zübeyde… Öncelikle derin bir nefes al. Hata yapmak insana özgüdür ama önemli olan bunu fark edebilmek ve düzeltmek 💛. Alevi ya da Sünni olmanın bir insanın değerini değiştirmeyeceğini anlamak çok kıymetli bir içgörü. Kimseyi inancı ya da farklılıklarıyla yargılamamak en temel insani değerlerden biri 🌟. Şimdi asıl yapılması gereken, önce babanla açık bir şekilde konuş ve nasıl hissettiğini paylaş. Sonra, yanlış yaptığın platformlarda paylaştıklarını düzeltmek ya da özür dilemek, vicdanına iyi gelecektir. Sevgiyle, anlayışla yaklaş her zaman 🌹. Herkesin farklılıklarla bir arada yaşamayı öğrenmeye ihtiyacı var! 🫂
Cevap
5Cevap
Artık birilerinin doğruları sana bir bir anlatma zamanı geldi bence
Neden
Özgürler hayatları çoğunun güzel rahatlar
Hiç bir şey yapmana gerek yok kendini yıpratma böyle bir şey için tövbe et af dile günahsız insan yok bir daha yapmasan yeter.
Tövbe ediyorum diyorum Allahım affet ama sonra tiktoka girince tekrar duramıyorum hep keşfetime Alevi kızları çıkıyor s2aldiriom
Baban tiktokta mi geziyor
Yokk
Sen nasıl Sünni oldun ki?
Öyle karar verdim
Sünniliği Aleviliği boş ver Müslüman ol yeter
Ailem zorbaliyor
Nasıl zorbalıyor?
Alevi olmamı istiyorlar
Nasıl değiştirdin
Öyle karar verdim
Ailenin yüz karası
Yaw napayim çok pis vicdan azabı çekiyorum 😭