Merhaba arkadaşlar. Bugün bi kez daha anladım ki hiçkimseye güvenmemek lazım. Daha sen şimdi mi anladın bunu diyeceksiniz ama evet ben şimdi anladım. 1 senedir arkadaşlık ettiğim birkaç arkadaşıma özel hayatımdan çok anlattım ve şimdi bakıyorum da hepsi kaybolmuş mesajlarıma cevap vermiyorlar. Kaç ay oldu artık. İnsan bir şeyler yazar di mi. Özel hayatımı anlattıktan sonra böyle oldu. Ama gerçekten pişman değilim. Çok iyi ders aldım. Bundan sonra hiçkimseye özel hayatımdan bir cümle bile anlatmam. Özel hayatı sadece insanın kendisi bilmesi lazım. Başkalarına anlatmak gerçekten saçma.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En iyisi. Ben hicbirzaman anlatmam. Duygularimdan da bahsetmem. Birinin ozelini bilmiyorsan ona ozelini anlatma sonradan sana karsi kulanir.
Aynenn cok haklisin. Duygulari anlatmamak lazim
Ama bi taraftan kiskançliktan uzaklastiklarini da duşunuyorum
Olabilir. Uzaklasmalari daha iyi olmus. Senin degerini bilen insanlarla arkadaslik kurmalisin
Özel hayatını anlattigin için değil de başka bir sebepten olabilir mi
Başka ne olabilir ki? Ben ozel hayatimi anlattiktan sonra kayboldular
Onlara davranışlarında değişiklik oldu mu
Hayırr aslaa
O zaman yaşadığın şeyler hoşlarına gitmemiş galiba
Kıskanmiş olabilirler mi?
Hayatını bilmediğim için yorum yapamam ki
E işte sevdiğim adamla alakalı şeyleri anlattım. Sesler, mesajlar gönderdim. Okudular cevap vermediler
Kendilerini sorgulamis olabilirler ya da seni yadirgamislardir
Düşünebilirler mi acaba bizim neden böyle sevgilimiz filan yok diye
Bilemem ki senin hayatını ve onların hayatını bilmek lazım
Ne vardı ki anlattıklarında o kadar da bu şekilde bıraktılar seni
Restoranda olduğumuzu, sonra otele gittiğimizi, kavga ettiğimizi sonra da anlarsın artık. Bunlari söyledikten sonra toz oldular.
Arkadaş olduklarına emin misin
Artik emin degilim 🤦
Duşunuyorum ki acaba benim terbiyesiz olduğumu mu düşunuyorlar? Yani otel filan. Ama yok arkadas dediğin oyle düşunmez
Öyledir kesin
Haklısın. Sans değer vermeyene sende deger verme ardına düşme birak onlar sana ulaşmaya çalışsınlar
Aynen oyle. Kiskançliktan uzaklaştiklarini duşunuyorum
Özel hayatında insanın seninle arkadaşlık etmek istemeyeceği bir şey yoksa (evli biriyle sevgili olmak gibi) neden özel hayatını anlattığın için kaybolsunlar ki?
Hayir evli değil
Sevgilin mi
Eşine bile anlatma gerek yok. Belli bir mesafe olmalı ki insanlar sana saygı duysun
Aynen aynen. Her şey ortada olmamalı. Sonra uzaklaşiyorlar. Ama inan bana ozel hayatini bana anlatan insanlardan hiçbir zaman uzaklaşmadim
Dedi ve ilk tanıştığı kişiye herşeyini anlattı
Hayir artik soylemeyecem
Görücez 😂
adı üstünde özel hayat. günlük hayat rutin şeyler dışında kalan şeyleri kimseye açmamakta fayda var
Aynenn öyle. Gunluk şeyler dişinda bi şey anlatmamak lazim. Sonra insana karşi kullanirlar
kesinlikle
Kabul görülmeyecek absürt bir hayatın mı var kş
Belki de sorun senin arkadaş cevrende
Hepsi oyle değil tabii ki de. Ama birkaçi oyle gercekten. Özel hayati konuştuktan sonra kayboldular
Bence kaybolmaları sizin için bir avantaj çünkü siz siz olduğu gibi kabul eden insanlar olmalı hayatınızda
Evet yaa.. kıskandıklarını da düşünüyorum
Kıskançlık mi sizce bence değil
Peki ne olabilir
Ülkemizde bir düşünce yapısı var kiramadigimiz biz yaşayınca sorun yok ama başkası yaşayınca eleştirip linç edebiliyoruz sebebi bu olabilir izle hayatınızda yaşadığınız ne bilmiyorum ama anlaşılan bu karşınızdaki insanları sizden uzaklaşmak arı için bir düşünce yapısına dahil etmiş
Gercekten oyle yaaa kendileri yaşayinca sorun yok ama biz yaşayinca eleştiriyorlar. Ben sevdigim adamla alakalı özel şeyleri anlattim. aniden kayboldular. O anlattiklarima bile cevap vermediler
Sesler, mesajlar gondermiştim. Okudular cevap bile vermediler
Sorun da bu ya zaten okuyup cevaplasalardi şu an arkadaştın
Aynen yaa.. insan bi cevap verir di mi
Ama ben olsam herkesi dinlerim🤦
Herkes aynı değil bence kişilik ve karakter çok farklı
Eveet. Etrafımdakilerden sadece o ikisi öyle yaptı. Okudular cevap vermediler. Ama halbuki bi görsen ay canımsın, arkadaşımsın, bacımsın gibi lafla söylüyordular. E hani nerde? Kaybolmuşlar
Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok farklı herkes arkadaşın olabilir ama dostun özel olmalı
Ben hemen herkese güvenen tipim. Sonra da hep kazık yiyorum
Çabuk guvenen insanlar genel de iyi niyetli olur ve en önemlisi sevgi eksikliğinden kaynaklı