BEDENİM ERKEK GİBİ AMA KIZIM?

Kadın vücudu istisnasız östojenle kalçalarında yağlanma yapmışlar eş çekmek için evrimsel olarak kadınlar vücudunu bu şekilde yapmış. Yine rahat doğum yapmak için kalça yapmış kadınlar kendilerine ve kalça yağlarını bebeklerine aktararak çocukları zeki yapıyorlar. İstisnasız tüm kadın vücudu kalçası gelişmiş, omuz dar, bel ince elleri küçük beyaz (siyah ten rengi hariç) kadın vücudu böyle. Hep inceliyorum hepsi böyle. Sevgililer yürüdüklerinde de bakıyorum kadın erkek vücut farkını görüyorum. Erkek kalça gelişmemiş, bel kalın, omuz geniş kadının ise her zaman belirgin kalçası var ve kalça, göğüs kadının cinsiyet özelliğidir. Benim ise genetik olarak kalçam aynı doğduğum kadar, ösrojenim kalçamı hiç mi hiç geliştirmemiş aynı bebek kadar hatta bebeğin daha büyük olabilir. Belim erkek gibi kalın, omuzum geniş elim büyük ve ten rengim beyaz olmasına rağmen elim simsiyah, boyum ise kısa. Neden vücudum aynı erkek gibi bilmiyorum. Çokça kadın doğum doktoruna gittim hiçbiri bilmiyor her kadın vücudu aynı değil diyorlar durumu basitleştirip, ama tüm kadınları inceledim benim gibi bir tane daha cinsiyet özelliğini taşımayan kadın yok. Dünyada Ben tek örnek olduğum için de araştırılma yapılmamış hiç. Tüm kilom göbeğime gidiyor annem de 80 kilo 1 gramı kalçasına gitmiyor buna rağmen nasıl evlenmiş bilmiyorum. Çünkü kendine kalça yapmaması demek erkeklerin tercih etmemesi demek, kalçası olan kadınlara göre rahat çocuk yapamamak demek VS bir sürü şey. Östojenle kalçasını geliştirmiş kadınlar zeki, dişicil, cilve yapmasını bilen, kurnaz, şanslı libidosu yüksek, çok eşli, aldatmasını bilen kadınlar oluyor merhametleri de daha az. Kadınlar zaten böyle işte ben hiçbir kadın özelliği taşımıyorum. Erkeklere de ilgim yok, libidom yok, zeki kurnaz değilim, tek eşliyi bırak hiçbir eşliyim, bir erkeği kandırmayı kendine bağlamayı bırak safım genelde insanlar beni aldatıyor bunların hepsi acaba hormon ve vücut yapısıyla mı alakalı, ilişkili diye düşünüyorum. En çok aklıma takılan soru sizce neden kalçam hiç mi hiç gelişmemiş çok düşünüyorum bulamıyorum sebebini, bu bir gelişim bozukluğu değil mi kalçamın doğduğum gibi olması, diğer tüm kadınlarda östrojeninin kalçasını geliştirmesi, benim östrojenimin ise kalçam yerine göbeğimde yağlanma yapması?

BEDENİM ERKEK GİBİ AMA KIZIM?