Güzel iltifat almak için sormuşsun kötüdür olsa alırdın merak etme burada abaza cok
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bak anlamiyosun üst belirgin olduğu için ince diyolar hem ben egolu insanları zerre sevmem ilgi manyağı da değilim gerçekten ince kötü dudağa sahipsin dedikleri için sordum neden yalan söyleyeyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani soruyu bilerek sorduğun kendi egonu tatmin etmeye çalıştığın ne kadar açık bir şekilde belli He He aşırı ince hiç yok neredeyse
Ya gerçekten öyle bi niyetim varsa allah belami versin ciddi ciddi dalga geçiyolar ve canımı sıkmaya basladi
buna ince diyen beyin ve göz yoksundur çok güzel ve tahrik edici dudaklara sahipsin
Güzel iltifat almak için sormuşsun kötüdür olsa alırdın merak etme burada abaza cok
Bak anlamiyosun üst belirgin olduğu için ince diyolar hem ben egolu insanları zerre sevmem ilgi manyağı da değilim gerçekten ince kötü dudağa sahipsin dedikleri için sordum neden yalan söyleyeyim?
Dudak yapısı gayet normal ve iyi görünüyor. Hatta bazıları bu dolgunluğa ulaşmak için para harcıyor
Ustu cokk kötü
Hiçte bile üst dudakta gayet normal ve güzel görünüyor.
Teşekkürler:c
Rica ederim. İyi günler
İnce değilde üst dudağının kıvrımları fazla belirgin bir de dar dudak küçük yani. Yoksa ince değil
çok ama çok tatlı dudakların var gerçekten ince değil ama küçük en sevdiğim heleki ona ruj süreceksin offf
tatlı değil yüzüm yuvarlak ve dudağım küçük :(
Üst dudak martı olmuş uçuyor
Jxkskfkskdk zaten daaha cok ustle dalga geciyolar
aaa ikinci resmî görmemiştim pardon , senin dudaklarını benim arabaya hava yastığı diye koymak çok mantıklı olurdu 🙃
Ne alaka la
Köfte dudak sen hiç aynaya bakmadın sanırım , la mış...
Baktım baktım da çevrem sürekli zorbalık yaptığı için soğudum kendimden:/
Çevren estetikten anlamayan hödüklerle doluymuş kusura bakma , anlasalar dudağını geçtim kenarında ki gamzene bile tav olurlardı
. d teşekkür ederim moralim düzeldi birz
Rica ederim hanımefendi , moralin bozulursa aynaya bak çok tatlı bir gülümseme at ve çok nadir bulunan o dudak gamzene bak yeterli
Dudak gamzem mi var. d yk gibi
Sen göremezsin , hergün gördüğün şey , farketmemen normal. sen sadece martıya odaklanmışsın , ben sadece gamzene
Martı xkskfksmckms sağol
☺️rica ederim
Normal ağız işte nesi var
bence ıyı hale gelebılır
ince mi diyorlar
Ustu çok ince vs vs
Alt dudağın büyük üst ince kalıyor :)
doğru :/
Uff beni öpeceksin sandım ya
knks ne diyon cösldlslflslfl
Bakma sen onlara öpülesi dudaklar :*
Biraz ıslatılması lazım.