Annem beni sürekli aşağlıyor, nefret ediyorum ama bu nefretle nasıl başa çıkacağım?

21 yaşında işsizim şeker düşmesinden dolayı işe giremiyorum şu aralar annem 3 4 aydır senden adam olmaz, beceriksiz, niteliksiz, kabiliyetsiz diyor yedeğim yemeği haram ediyor bugün bulaşıkları yıkadım kurulamayı sonra yaparım diye erteledim ve bana bağırdı yemeği masamda bırakmıştım aldı yere attı tabakla birlikte ama bende ona yapıcam yaşlandığında hatta daha kötülerini yapıcam elleri titrediğin de hastalandığında yemeğini bir köp-k gibi önüne atıcam masada yemek yerken azarlicam onu yerin dibine sokucam elleri titreyerek su içtiğinde yere su döküldüğünde kafasından aşağı suyu boşaltıcam görecek hastalandığında bahane yapıyorsun her şeye diyicem nefret ediyorum ondan bu kinimi hep diri tutucam her gördüğümde bana yaptıklarını ve söylediği sözleri hatırlicam yaşlandığında onunla bir fare gibi oynicam bana yalvaracak yapma diye ama daha kötülerini yapıcam

Annem beni sürekli aşağlıyor, nefret ediyorum ama bu nefretle nasıl başa çıkacağım?