Aile içi travmalarla, problemlerle, psikolojik ve fiziksel şiddet ile büyümek?

Ben ayrı bir ailenin çocuğuyum 3 yaşından beri annemde kalıyordum annem depresyon hastası (ama olan şeyler depresyondan daha farklı bir hastalık gibi o artık yoldan çıkmış) ben 10 yaşında annemin dövmesi etmesi ağır hakaret ve küfürler etmesi derken 10 yaşında anlık bir oyun oynarken etkilendiğim bir senaryodan dolayı psikolojim bozulmuştu ve doktora çıkarılmıştım annem o günden beri doktora benim yaptığım sorun vs, anlatıyordu ama bunları anlatırken kendimi ifade etmeme izin vermiyordu bi ara iyileştim ama annem sd depresyon değil şizofreni gibi ve yeri gelir alzheimer gibi bazi şeyleri yapıp ettikten sonra "ben öyle bir şey yapmadım demesi vs," bu böyle olsa bile ben bunu bir şekilde kimseye kanıtlayamıyordum evde bana sert tutumsuz her türlü şiddet gösterip duruyordu o süre boyunca çıktığım doktorlara giderken doktorlara kerem hasta kırık gibi davranıyor kerem çok agresif davranıyor tarzında konuşuyordu halbuki bana yaptığı SAYDIĞIM sebepleri saymıyordu böyle kerem şöyle kerem derken bana zorla ilaç kullandırıyordu eğer içmezsen seni gönderirim atarım seni burdan içmezsen iyileşemezsin diyordu halbuki kendi hasta bunca zaman 8 yıldır zorla o ilacı içtim babam ilgilenmiyordu halada öyle canım yanıyor ağlayarak bir şekilde gidiyor ama affedilir değil belli bir süre öncede beyinde baloncuk olmuş doktor söyledi belkide bu ilaçlardandı, bilmiyorum şimdi onun yüzünden başıma gelen hastalıkları çözmem grkyo iş yerime kadar gelip bana insanların gözü önünde zorla ilaç içirip içmezsen kafanı krarım senin atarım seni köpek tarzında söylenmeleri oldu ve bunca zaman onun annesi olacak ama zoraki onun KİMSENİN OTURMAYAN O evinde kaldığım için sesimi çıkartamadığım o şeref yoksunu adi annesi ona bazen akıl vererekte onu yönlendiriyordu ve hala onun yanında elimde olan biten çoğu ses, ekran görüntüsü vs olarak aldım bana ters yaptığı davrandığı yerler hepsi elimde var ama ne yapıcam bilmiyorum başka eve çıktığım için bir şey yapamıyor haliyle ama canım çok yanıyor. ZEHİR ETTİ HERŞEYİ
Aile içi travmalarla, problemlerle, psikolojik ve fiziksel şiddet ile büyümek?