Hiç sıkılmazken şimdi yalnızlıktan boğulur hale gelmem normal mi, ne yapmalıyım 😔?

Lütfen okuyun ağlıyorum o derece.. Önceden arkadaşlarım vardı hem de çok vardı kızlarla sürekli bir yerlere giderdik lise de özellikle lise den kaçıp diger lisedeki kız arkadaşlarımla paraları toplardik çekirdek kola evden sarma kısır hepsini yerdik sohbet ederdik zamanla eksilmeye başladı yanlış olan kişileri sildim eski samimiyetim kalmadı sonrasında üniversiteye gittim orada arkadaş edindim 1 tanesi sadıkti hâlâ da konuşurum ama 24 saat :( mesafe var ve hiç bulusamaadik üniversiteden sonra 2 yıldır tekim hiç arkadaşım yok dışarı çıkacak gezecek kız arkadaş diyorum 1 tane var ortaokuldan arkadaşım annelerimiz de arkadaş ama kızla muhabbet edemiyorum çok değişti sevgilisi oldu sürekli sevgilisiyle buluşuyor beni kullanıyordu kesmedim onla arkadaşlığı ama bulusmuyorum sürekli ekliyor buluşunca telefonunu kaldırmıyor kafasından yeni arkadaş edinmek isterdim ama utanıyorum 1 yıldır tekim annemle giderim bir yere tek ya da ve artık çok tikandim yoruldum ağlıyorum sürekli şu an kpss hazırlanıyorum tek umudum o belki başka şehirde yeni hayat yeni arkadaşlarım olur...

Hiç sıkılmazken şimdi yalnızlıktan boğulur hale gelmem normal mi, ne yapmalıyım 😔?