Yalnız yaşıyorum, yalnız geziyorum, yalnız yemek yerim... ilkokuldan beri genelde böyle iş hayatım 6-7 yıldır tam bir yapa yalnızım başka bir ilde aynı evde ne erkek ne kız arkadaşım var güvenemiyorum da esasında kimseye! Aile durumum hiç anlatmak istemiyorum oraları omlardan kaynaklı problem...
Dürüst yaşadım Hayatta ilklerime bağlı kaldım İşimi seviyorum Müdürüm iyi Maaşım iyi Ailem maaştan dolayı bana karşı iyi eskiden çok tersi idi... aile durumunda farklı şeylerde var öz üvey vs...
Başka ildeyim yıllardır Bursa ve şuanki il... En sevdiğim benim canım öğrencim aşağıdaki beni eğlendiriyor çok zeki espirili cuguli. Ailesi bana güveniyor birçoğunun
Yalnızlıktan bıktım artık geriye az bir para 💰 bırakacağım vasiyet çözüm yolu bulamıyorum hayatım çıkmazda gibi siz değerli sanal arkadaşlarım makarada yapsam İnanın aranızda dürüst sizi sadece siz olduğunuz için seven hümanist bir adam var. Gözlerimden yaş geliyor gerçekten 😐
Aralığa kadar ömrüm var.
Reflü oldum ve uykularım kaçıyor bayramlarım hep kötü geçti benim mutlu olamıyorum hiç. Size tavsiyem kendinizi sevin sevdirin dost kazanın hayatım çok zor geçti ferman kağıdını Temmuz'da imzalayacağım kararım o gün netleşecek!
Size bir biyografi bırakacağım bu arada. Değer verip okursanız size birşeyler katabilir diye düşünüyorum.🤔
Her gün intihar düşünüyorum 🤔 😤 yaa yalnızlıktan artık bıktım?
Hem yorgunluğunuzu giderecek hemde eğlenebileceğiniz bir aktivite yapabilirsiniz. Gezi, yürüyüş, spor. Ayrıca kendinize bir dost sahiplenebilirsiniz. Köpek gibi.
Herşey sizin düşünceleriniz gibi gibi olsa keşke ama öyle değil işte. Kendi kendinize iyileşebilmelisiniz. İnsanların yaralarını sarabilirsiniz. Hem belki sizinde yaralarınız kapanır?
Ben tamamen tutkusuz bağlı değilim iş ev aile inanç isterse en güzel kızı dünyanın beni hayata bağlayacak tek birşey Yok 👎 çok berbat birşey de yaşamadım iktidarsız da değilim esasen benim hayatım birinin en lüks hayali diyebilirim ama
Yalnızlıktan usandım artık. Hiçbir kız evet 👍 demedi ailem aramaz sormaz biraz kavgası var her iki anne baba tartında özünde üveyinde savaş var resmen...
Ne yazsam yıkılıyorum işte yazacak ne var ki? Konuşacak ne olsun...
Şehirle alakalı Yok 👎 benim durumun herşey çok güzel 👍 esasen ama içinde bulunduğum durum beni kahrediyor... Zifiri bir yalnızlık var hayatımda
Fikirlerim Yaşantım Düşüncem
Hepsi esasında iyi ama kabul 👍 edilir düşünceler ama insanlar bana farklı bakıyor.
Örnek ; tv 📺 izlemem Kola içmem Alkol almam Sigaram Yok 👎Eskort bayanlarla yaşantım var mutsuzum isteksizim... Maddiyata değil insana önem verdiğim için hep sırtımdan vuruldum... Asla borç vermem kimseye kendi kuralım...
En İyi Cevaplar