Mendil satan teyzeye 10 lira verip pişman oldum, artık kimseye yardım etmeme hakkım yok mu?

Maddi durumum iyi değil benim, çalışan 35 yaşında bir kadınım. Nikahımız ve yuva kurmamız için sevdiğim adamla el ele verdik para biriktiriyoruz çalışıp. Zorluk nedir, soğuk nedir, açlık nedir bilirim. Ve cüzdanımda bozuk para 20-30 farketmez ne olursa sokakta gerçekten mendil satan ya da yaşlı amca gördüğüm zaman içim cız eder veririm. Geçen sabah 7 buçukda karanlıkta soğukta birkaç kez servis beklediğim evin orada yaşlı bir teyze titreyerek mendil satıyordu cüzdanımda para yoktu verememiştim. Bu sabah cüzdanımda 10 tl bozuk vardı, ben veririm bir başkası da verse 3-5 bir şekilde ekmek su parası çıkar sonuçta. 10 tl i karşıya geçtim teyzeye verdim arkamı dndüm giderken söylendiğini duydum,10 liraya kim ne veriyor ki dedi söylendi. İçimden kızım senin vicdanına s... koyım birdaha verirsem birisine acırsam dedim. O kadar kötü oldum ki içimden gelmiş, durumum zaten yok, cüzdanımdan çıkarıp 10 vermişim teyze söylendi beğenmedi parayı. Benim de paraya ihtiyacım var ama böyle bir şey hiç görmedim. Birdaha kolay kolay kimseye acımayacağım asla. Sizce haksız mıyım. Geçen imkanım vardı 50 tl verdim yaşlı bir amcaya dua etti, imkanım olunca fazla bile veriyorum. İnsanlar ne kadar kötü. Soğuktan o köşede bekleyen teyzeye hakkımı helal etmiyorum, beter olsun soğukta. Her verene öyle söyleniyorsa yazıklar olsun.

Güncellemeler
5 ay
Soru başlığı yanlış düzenlenmiş sistemde. Artık kimseye yardım etmeyeceğim kolay kolay yazmıştım arkadaşlar. Teyze maşallah verdiğim parayı beğenmedi, istiyorlar ki tüm paralarımızı onlara verelim. Benim de param yok içimden gelmiş laf yedim yazık
Mendil satan teyzeye 10 lira verip pişman oldum, artık kimseye yardım etmeme hakkım yok mu?