Annemin gazına geldim, para için evliliğimi bitirdim, pişmanım?

Arkadaşlar herkese merhaba 10 yıllık evliliğimi annemin gazına gelerek bitirdim. Babamın durumu iyidi Allah’a şükür vefat edince geçen sene malları paylaştık. O sıralar eşimle anlaşamıyorduk bazı konularda ama ciddi değildi. Babamdan kalan bi kaç arsa parası ile abisiyle ortaklaşa bir restoran açmaya karar verdi. Benden para istedi sermaye için ben verecektim. Ama annem girdi araya baban eşşek gibi Çalıştı zamanında sen elin oğluna mı yedireceksin senin ona ihtiyacın yok vb cümlelere aylarca beni yedi bitirdi. En sonunda ayrılmaya karar verdim şeytana uydum, annemi dinledim maalesef. 2 çocuğum var. Evet şu an maddi olarak ihtiyacım yok ama gerçekten pişmanım arkadaşlar. Hatamı anlayınca barışmak istedim affet dedim ama kabul etmedi. Ben ne yapmalıyım onu seviyorum ve bana dönmesini istiyorum. Bir hata yaptım işte annemi dinledim. Kavgalarımızı fırsat bildi girdi kanıma. Çok pişmanım geçen yine mesaj attım nasıl senle barışmamı düşünebilirsin bildiğin bana paran için benimle birliktesin muhabbetine getirdin dedi. Haklı da ama çok pişmanım nasıl kendimi affettirebilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim. Lütfen trol soru değil gayet ciddi cevaplar verirseniz çok mutlu olurum. Nabacağımı bilmiyorum..
Annemin gazına geldim, para için evliliğimi bitirdim, pişmanım?