Kuaför masrafım hiç yok. Kıyafet alışverişe yılda bir kez çıkarım oda 3 parca bir şey alirim. Sürekli masrafı olan biri değilim. 2 yıllık evliyiz. ben çalışmadığım icin işi bıraktığım için para kazanmıyorum. 21 yasındayım ve yasitlarim cok guzel giyinip susleniyorlar ama ben masraf yapip eşimi zor durumda birakmak istemedigim icin surekli alisveris yapan biri degilim. Gecen internette gordum bi kiz tirnak yapmis bende yaptirmak istedim genc bir kizim özendim 300 lira falan tirnak yapimi. Esimden istedim ve bana bagirdi tepki gosterdi ne tirnagi dedi oyle seylere para falan veremezsin masraf hep dedi :( Eşim 34 yaşinda gorucu usulu ile evledik. Haklimi :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTırnakları kocan için yaptiracaksan istemediğini söylemiş kendin içinse kocana anlayışsız biri belli yok bir başkası için ise o zaman hiç bir şey yazmama gerek yok fakat eşin için yaptığını düşünüyorum bu yüzden hiç girme tırnak işine 👍 kocan giyimine kuşamina önem veren biriyse ona göre giyim kuşam satın al. Makyaja önem veren bir erkekse makyaj malzemesi al bakım yaptır. Fiziksel olarak sana değer veriyorsa o zaman ona göre spora git kendine ona göre program yap 👍 olay gayet basit. Birde belki eşinin iş ile ilgili birtakım sorunları olabilir stresli bir anına denk gelmiş olabilirsin.
010 Yorumla- +1 yıl
Gün sonunda da ben bugün kocam için ne yaptım diye düşünmeli değil mi!!
- +1 yıl
@filitrekahve Evlilik böyle bir şey 👍
- +1 yıl
Evlilik kölelik değildir, herkes karşısındakini kendi zevkine ve çıkarına gör şekil veriyorsa o ilişkide sorun var demektir. Bir insanı hayatınıza anlıyorsanız onun kusurlarını, sorunlarını ve yeteneklerini de alırsınız bu tüm ilişki boyutlarında geçerlidir. Ayrıca her ilişki aynıdır, boyutu farklıdır boyut size belli başlı sorumluluklar katar o kadar.
- +1 yıl
@filitrekahve işte bu yüzden tercihim boyu buyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum 👍👍
- +1 yıl
kocan hangi renk tasma seviyorsa o renk al semeyi unutmuşsunuz
- +1 yıl
@odettemylife Onuda sen söyledin 👍 zaten kadın kadının kurdudur. Tırnak için değil belki kocası üstüne başına harcamasini istiyor! Sonuçta parayı kazanan kocası ve kadında kocasının kazancını car cur etmek istemiyor.
- +1 yıl
karısının çalışmasına izin vermiyorsa kusura bakma ama her istedigini karşılamak zorunda kadının. Ya çalışmasına izin verceksin ya da efendi efendi ne isterse yapacaksın.
- +1 yıl
@odettemylife kadın işi bıraktım diyor ve masraf yapıp kocasını zor durumda bırakmak istemiyorum dediğini okumadın mı? Belli ki anlayışlı bir kadın ve belkide borçları var, bu bağlamda sana bana söz düşmez. Kadın kocasının kazancını nasıl harcayacak tabi ki kocasına sorarak harcayacak...
- +1 yıl
hayır yorumda yazmış ki kocam çalışmamı istemiyor izin vermiyor evlenmeden önce çalışıyordum evlendikten sonra bıraktım demiş
- +1 yıl
@odettemylife soruda ve açıklamasında öyle bir şey yok, o kadar çok yorum var ki hangisinde demiş? görmedim.
En İyi Cevaplar
+1 yılAllahın hödüğü. Valla ne koşullarda evlendin bilmiyorum zorlaysa bi şey demiycem ama kendi rızanla evlendiysen biraz sen de kabahatlisin kusura bakma. Bu kadar jenerasyon farkı olan adamla hayat mı kurulur? Çocuk yaşta evlenmişsin. Daha çok değişeceksin. 25 yaşınla şu yaşın arasında dağlar kadar fark olacak düşüncelerinde. Ne cesaret yani. Böyle evliliklerin mutlu sürmesi %1 falan.
10 Yorumla
Ya o para fazlada. Benim çevremde kuzenim falanda senin gibi ama eşi kızmıyor. Ayda bir falan sen onun gönlünü hoş tutuyorsan oda tutmalı bence. Böyle tepki verdiği için kırıldıgini soyle. Sende kenarda falan biriktir knka hem evde de alıp yapsan daha güzelde olur evde öğren. Ama içinde kalmasın git yaptır önemli olan senin kendini iyi hissetmen💝
00 Yorumla
+1 yılMaddi olarak zorlu bir dönemdeyseniz sana fazla sert çıkışmış olabilir ama bu onu haklı yapmaz. Çoluk çocuk yoksa bence işe tekrar başla. Zaten yükün yok seni sınırlaması çok saçma. Ama böyle bir imkanın da yoksa kendince yapmaya çalış bu tarz şeyleri. Tırnağını uzat/ takma tırnak al istediğin gibi boya. Umarım her şey yolunda gider senin için 🙏
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
49Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılPara isteyince yaptırmak için vermiyorlar yaptırmayınca da hiç ellerinden gözlerini alamıyor ne kadar değişik bu erkekler
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHaksız tabi ki. sana bağırmaya hakkı yok.
00 Yorumla ay çok eski kafalı ya 300 tl senden değerli mi zaten evlilik ilişkilerinde evde sürekli bir masraf çıkıyor. sana vermese baska bişeye gidicek illa parası boş yapmış bence sen haklısın. bir süre çalış ve birikim yap derim istediğini alır yer içer gezersin. sonuçta genç kızsın bir kırmızı rujda ilgini çekebilir bir iç çamaşirida bir tırnak süsü de herşeyi yaptırmaya hakkın var. hayata bir kere geliyorsun dilediğin gibi yaşa derim
20 YorumlaEşinin bunu nasıl bir dille söylediğini veya olayın nasıl geliştiğini ya da maddi durumunuzu bilmiyoruz ama birbirinize karşı senin yazdığın şekilde sert bir iletişiminiz varsa bu iyi değil
Bence bir işe gir ve konuşma tarzının seni kırdığından nazikçe yapıcı bir şekilde 'sen' dili kullanarak değil 'ben' dili kullanarak anlat
Eğer o da seninle duygularini paylaşir olayı tatlıya bağlarsanız ne âlâ10 Yorumla
+1 yıl300 TL nin lafı oluyorsa , 34 yaşında niye evlendi vatandaş?
Kardeş , sen haklısın. Net.
Sonra bakımsız olunca erkekler aldatır kendine bakmıyor der.. Bu işin sonu yok.
Evlenerek çokkkk büyük hata etmişsin hele de görücü usulü.
Allah yar ve yardımcın olsun, yaşıtlarının hayatı cidden iyi , bu yaşta ne evliliği bacım?
Haksız. Çok sinirlendim.10 Yorumla
+1 yılBu kesinlikle maddiyatınızla alakalı , adam öyle şeylere para harcayamazsın demiş yani başka şeylere harcayabilirsin. Mesela iç giyimlere kıyafetlere harcasan hem kendini hemde eşini çok mutlu etmiş olursun. Ve erkekler bu konulara asla kızmazlar aksine bakımlı kadın hoşlarına gider. Yani tırnak yapıp yapmaman onu cezbetmez , onun için gereksiz para tuzağıdır.
10 Yorumla
+1 yılOnun yasi buyuk anlamaz o. Neden isi biraktin sormasi ayip? Kendi ayaklarin uzerinde durmam daha iyi degil mi o zaman tirnagina alisverisine karisamaz cunku senin paran. Simdi onun eline baktigin icin parayi vermemek onun hakki. Bagirmasi kotu olmus ama bagirmaya hakki yok. Insan gibi konusmayi bilecek
00 Yorumla
+1 yılBakimli kadin görünce gözlerini alamayan erkekler karilarina böyle davraniyorlar
Çok saçma bence de
Para vermiyorsan ihtiyaç duydugum şeyleri calisir alirim o zaman de
Iş bak kendine bence ya böyle calismadan olmaz
Bu arada tirnak yapmak için kuafore ihtiyacin yok diye düsunuyorum
Zaten herkese hastalik mikrop bulaştiriyolar
O yüzden malzemeleri alip evde yapmayi denesen daha iyi
Hem paran da cebinde kalir00 YorumlaGıt kendım calıs kazan kocanın elıne bakma kadın dedıgın bakımlı olur takma tırnak yaptırmak ıstemekte ne var galıba evlenınce ıstemedı calısmadın o zaman verıcek ve cok fazla yas farkı var 13 yas senınle aynı seyı dusunmuyo calısmak ıstedıgını bakım paranı kazanmak ıstedıgını soyle ekonomık ozgurlugunu al elıne
00 Yorumla
u +1 yılO 34 sen 21 ? Neyse soru o değil tabii. Çok erken evlenmişsin, eşlerinize muhtaç yaşamayın kızlar, hepimiz kendi ayaklarımızın üstünde, finansal özgürlüğümüzü daima sağlamalıyız. 300 lira bence abartılacak kadar çok bir miktar değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bisey diyim mi kusura bakma ama aciyorum bu tarz ilişkideki kadınlara ben gençliğinin baharindasin 34 yaşındaki adamla senin ne işin var Allah aşkına nasıl razı geldin buna sen ben değil tırnak masrafı onun ped masrafını kadar üstlenirdim karim o benim bana güzel gorunucek yaptığı masraflarla yani kendine yaptığı hersey benim için avantaj olur bilmiyorum ne diyeyim davranışı abartı
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılKoca bulunda bu čalisma isini niye birakiyosunz anlamis degilim. Kendi parani kazaniyor olsaydin 300 lira icin kocana muhtac olmazdin. uzgunum ama hakediyosunz bagirmasi yersiz olmus ama o ayri bir konu
20 Yorumla 13 yas var arada, hangi düsünceyle evlendin? O doymus sen acsin... onun parasi sonucda her ne kadar evlilikde böyle bir kavram olmamasi gereksede.. her sey onun elinde,
22 Yorumla
Soran+1 yılAile baskisi cok karisik oldu bende istemezdim boyle olmasini :(
Sert bir tepkiyle söylemesi doğru değil. Uygun bir dilde gönlünü kırmadan söylemesi daha güzel olurdu. Erkek kadin fark etmez bazen böyle ufak tefek istekler olabilir. Ama kırmadan anlayışla söylenmesi gerekir.
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler istemen çok doğal. Tabii yaptırmalısın istiyorsan. Yanlış anlama ama görücü usulü evlilikten çok bir şey beklenmez bana göre. Aranızda çok yaş farkı var onun kafası farklı senin kafan farklı.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü evlendiğini neden vurguladın onu anlamadım 😂 ulan zaten evlenmişsin hadi şiddetli geçimsizlik falan desen anlarım bak ama tırnak çok alakasız ya. Hayati bisey mi değil. Evde kendin de bakabilirsin kendine illa protez mi olmak zorunda.
00 Yorumla
+1 yılKocanın yaptığı hoş değil.300tl çok para değil. Bütçeni zorlayacaksa kıyafet almak yerine tırnak yaptırırsın. Büyütecek bir şey yokmuş. Görücü usulü bu kadar yaş farkı olan biriyle evlenirsen olacağı bu maalesef. Kafa yapınız uyuşmuyor gibi.
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi kazanan bir iş adamı falan değilse 34 yaşında bir adamın tırnak masrafına 300 lira verilmesini anlamasını bekleme.
20 Yorumlaevlenmwseydin o zaman azcık kendi istediklerini yaşasaydın başkasının isteğine göre yaşamadan belki özel sebeplerin vardı bilemem ama erken davranmamak lazım yaşın da çok küçük
037 Yorumla- +1 yıl
kusura bakma da öyle Bi yazmışsın ki kız hayatı boyunca kısıtlanmış kocası dövüyo evlilikten pişman gibi cevap vermişsin 300 liralık Bi tırnağa da morali bozulmasın kimse. burada asıl sorun tırnak değil kocasının çalışmaya izin vermeyip kızı kısıtlaması diyorum başka da Bi şey demiyorum. Allah akıl vermiş göz vermiş okuma yazmayı da biliyorum Allaha şükür. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Sen kadinlarin Türkiye'de nasıl yaşadığının farkında değilsin sanırım nasil bir sekilde evlendi bilemezsin bir erkek olarak bunlari sana yazmak üzücü
- +1 yıl
Zorla evleniyorsa nasıl boşanacak bu insan korkularindan kafami kaldırıyorlar mecbur boyun egiyorlar polise hakime savciya nereye cikarlarsa çıksınlar yine geri tepiyor insanlari yaptığı şikayet
- +1 yıl
Demekki bu arkadaşta kabullenmiş yapacak bir şey yok işte kimsenin hayatını bilmeden yorum yapmamak gerekiyormus demekki
- +1 yıl
Bende aynısını düşünüyorum ama maalesef ki eski kafalar yobazlar bizim midemizi bulandirmaya devam ediyorlar
- +1 yıl
Aynen öyle katılıyorum ama bu koca kafali erkekler bir insanla evlendiği zaman saniyorlar ölene kadar onlara ait olacak yeteri kadar sevgi ilgi vermeyince vaska erkekte ilgi bulunca beni aldatton senı vuracağım diyip öldürüyorlar insanları yazık sadece yazık
- +1 yıl
@dobraerkek1 ben sinirli Bi insanım böyle şeyler aşırı derecede asabımı bozuyor hele şu bakım mevzularının bu kadar kafaya takılması her erkek aynı değil adama gidip gecelik alıcam desen Bi şey demez tırnağa der niye çünkü onun beyninde böyle Bi şeye ihtiyaç duyulması gibi Bi durum yok
- +1 yıl
canım böyle bir şey işte düşüncesizlik böyle ben adamin yerinde olsam yasimdan küçük biriyle görücü usulü evlensem her dediğini yapardim diye düşünüyorum çünkü bu yasla beni kabul etmis ben kimim derdim yaşım geçmiş benim yani derdim
- +1 yıl
hani bazen şey olur ya kızların pek Bi amacı yoktur okumazlar belli Bi yaşa gelince aile boyunduruğundan çıkmak biriyle Bi şeyler yaşamak hemen evlenmek isterler daha rahat olacaklarını düşünürler sözüm soru sorana değil adama bakarsınız eli yüzü düzgün Bi evlenirsiniz hödüğün teki çıkar sonuç severek de evlensen sevmeden de evlensen adamı tanı
- +1 yıl
Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum her yönüyle birbirlerini tanımalı insanlar yoksa sadece neden boşuna evlenilsin ama maalesef ki ulkenin yuzde 70 i böyle
- +1 yıl
Ben insanlara üzülüyorum gerçekten üzülüyorum çaresiz kadinlara hele çok üzülüyorum
- +1 yıl
Kışkırtmadim be manyak nerde kışkırttım 😁
- +1 yıl
Sorun yok be olur yani ikimizde insanlarin haline üzülüyoruz 😊
- +1 yıl
Ne dedim yahu abartma 😁
- +1 yıl
Bırak şu müge anlıyı sevmiyorum o kadını 😕
- +1 yıl
Peki kadının özgürlüğü konusunda ne diyorsun iki insan evlendi diyelim bir kadının kafasına göre haber vermeden ben özgürüm diyip kafasına göre yaşamasını desteklermisin?
- +1 yıl
Çok haklısın bence sana katılıyorum
+1 yılMaddi durumunuz çok iyi değilse bile bunu tatlılıkla anlatabilirdi üslubu çok yanlış. Daha şimdiden böyleyse ilerisini düşün derim. Çok gençsin istersen açıktan bile okuyabilirsin iyi şeyler başaracağına eminim. Bi erkeğin eline bakma lütfen çok üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılHayır.
Hep olan bir şey değil. Sizi anlamıyor. Ve anlamakta istemiyor. 300 TL parası yok ise, anlarım. Ama varda vermiyorsa. Paraya sizden daha çok değer veriyor.
00 Yorumla
+1 yılEşiniz insanın hevesini kursağında bırakan kaba birisiymiş. Hayır demenin binlerce yolu vardır ve o en basit olanını yani insanın kalbini kırmak olanını seçmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey dikkatimi çekti
Senin masrafını neden eşin üstleniyor?
Elin ayağın tutmuyor mu?
İstiyorsan çalışır alırsın ne istiyorsan
Ekonomik özgürlüğün yoksa buna da katlanacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sukur elim ayagim tutuyor! ama çalişmami eşim istemiyor soruyu okumadin herhalde
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsa sonuçlarına gatlencek
+1 yılEşinin düşüncesi yanlış bazı şeyleri gözardı edebilirdi eşim kendine bir şey almıyor beni düşünüyor bende onu mutlu edeyim istediğini yapsın demesi gerekirdi bencillik hep ya
00 Yorumla
+1 yıl8382737273726 yılda bir bir şey istemişsin ya haklı falan değil ben olsam boşanırdım o kim köpek bana bağıracakmış
10 Yorumla
+1 yılÇüşş sende 34 yaşındaki kazık kadar adamla mı evlendin. Ben o yaştaki adamlara amca diyorum abi bile diil skvödçs
00 YorumlaZaten masrafın yokmuş gayet düşüncelisin arada bir de masraf yapıyorsan ya da yapacaksan bence sorun olmamalı. O da biraz odunluk yapmış afedersinm.
00 Yorumla
+1 yıl300tl paramı bu devirde, nelere harcanmıyor ki, hem sen ona güzel gözükmek için istemişsin. Çok ayıp etmiş kocan
00 YorumlaEşinin kazancı nasıl bilmiyorum ama ortalamanın üstündeyse o haksız kırk yılda bir bişey istemişsin zaten bikez yaptrsan hevesini alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı ne gerek var madem istiyorsun kendin çalış kazan para öyle yaptır çalışmak kolay mı kim olsa kızar tabi o yaşta da o kadar büyük adamla evlenmek zaten geri kafalılık.
01 Yorumla
Soran+1 yılailemin baskisiyla evlendim ben. İsteyerek degil. Calismamami esim istiyor. Bende isterdim calismayi ama oninla evlenirlen bana calismamam gerektigini soyledi ve isten ciktim.
+1 yılSinir oluyorum eşiniz gibi tiplere bunlar gibilere masraf etmedikçe asağalarlar seni. Parasını ye senden iyisi yok
00 Yorumla
+1 yılÇalışmanı eşin istemediyse sen haklısın, evlendikten sonra sen çalışmaktan vazgeçtiysen eşin haklı. Yani durumdan duruma göre değişkenlik gösterir.
00 Yorumla
+1 yıldüşünmeden harca o seni düşünüyor mu sanki onun görevi para kazanmak parada harcanmak için var otursun oturduğu yerde
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşte evlenmeyip okuyacaktın kendi paran olunca kimse bir şey diyemezdi
10 Yorumla
+1 yılBence haksız siz bir şeye heves etmişsiniz ne olacak ki yani
10 Yorumlayani hem hakli hem haksiz duzgun anlatabilirdi nie kızıyor ki durumunuz yoksa israf yapmayabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben evlenmeden once calisan ve parami kazanan biriydim. Evlendikten sonra calismamami istedi. Calissam ondan parami isterim
Geçmiş olsun. O kendine köle aramış bulmuş. Sen onun umrunda falan değilsin
00 Yorumla
+1 yıldaha yaşın küçük ne işin vardı o yaştaki adamla çalışıp kendi paranı yemek varken
00 YorumlaSen hep böyle şeylere özenecek misin korkusu sarmıştır..
00 YorumlaEşimin elleri bakımlı olsun 100 bin borcum olsun 🙂
04 Yorumla- +1 yıl
Bir tek bu kumarcı abimiz doğru demiş helal sana
- +1 yıl
Pekisi
+1 yılKız oha arada 13 yaş fark var delimisin nasıl evlendin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılAylık kazancı önemli şu an haklı ya da haksız diyemeyiz
00 Yorumla Yani onun stresi çok. Sözlerinde haklı, bağırması abartı olmuş
03 Yorumla- +1 yıl
Tırnak yaptırmak 200-300 lira. Her gün 10 tl ye çalışsa bile çıkarır parayı. Ayda bir bakım yapılıyor. Ki hiç yüz yüze görüşmediği bir erkeğin bile vereceği bir parayı eşinin vermemesi garip
- +1 yıl
kadın çalışsa diyorum
E git çalış, kendşn kazan. Ayrıca görücğ usulü ne 21. yyda awk
00 Yorumla
+1 yılSevgilimin güzelliğine bakımına kokusuna harcadığı paraya hiç acımam.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı az da olsa ama yaş farkı çok ya. Niye kabul ettin ki? Çok mu seviyordun?
00 Yorumla
+1 yılYa güzelim neden kocanın eline bakıyosun ki kendin kazan
00 Yorumla
+1 yıl13 yas buyuk biriyle evlenilir mi? Ayrica sacmalamis kadinsin sen tabi ki isteyeceksin
00 YorumlaHaklı değil her kadının kendine bakmaya hakkı var kendine bakmasanda aldatirlar sonra sorduğunda kendine bakmiyordun hiç derler erkekler böyle
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulu ile evlendiğin için kocan haklı. Sen baştan hata yapmışsın
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBelki maddi yönden sıkıntılı olabilir ama bağırmaması gerekirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin zevkin vardır bilemiyorum ama asıl önemli olan kocana süslenmek oda istemiyorsa kime süslenicen zaten boşuna masraf yapmaya gerek yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla canım erkeğe acimayacaksin ne kadar acirsan o kadar tepene çıkıyor it yerine koyacaksın ki kıymetini bilsin
03 Yorumla- +1 yıl
Veya boşanırlar.
- +1 yıl
Kıçına tekmeyi yersin kadın kaynıyor dışarısı
Cevap sahibi+1 yılErkekte bol neyseki @asiprens2905
+1 yılBağırması çok yanlış ama şöyle bi dönemdede tırnağa 300 lira vermek bi erkeğe hiç hoş gelmez düşünsene adam 2 gün senin tırmağın için akşama kadar çalışıcak
10 Yorumla
+1 yılPara vermemekte haklı olabilir ama bağırma konusunda asla haklı değil
00 Yorumlaişte bu yüzden evlilikte kadınlar da çalışmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDm den boşanma avukatı numarası atabilirim aşk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaksız tabiki cahil yobaz insan kendisi kim bilir nelere masraf veriyor almış genç kizi bakacak tabi
00 Yorumla
+1 yılHaklılığı konusunda bir şey diyemem ama kırıcı olmuş bence sende bir iş bul çalış daha gençsin eşinin eline bakma
00 Yorumla
+1 yılEğer böyle saçma sapan şeylere özenilmicek şeylere gereğinden fazla para harcıyorsan haklı ama öyle biri değilsen haksız
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Tırnak yaptırmak istediğim için eşim bana bağırdı. Para vermemekte haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler