7 ayCan bedenden çıkmadığı sürece hiç bir şey için geç değildir. Allah seni evladına bağışlasın.. insanın kıyameti öldüğü zaman kopar. Hala yaşıyor ve nefes alıyorsan hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın.. Yolun da bahtın da açık olsun. Allah sonsuz rahmeti ve merhameti ile sana da evladına da merhamet etsin..
Selametle…21 Yorumla- 7 ay
Allah razı olsin
En İyi Cevaplar
7 ay- Digimon last kizuna izle (çok insider oldu kabul ediyorum)
- kısacası der ki, digimon sahibi olan çocuk karakter o çocuklardaki Potenzial sebebiyle o çocukların digimonu olurlar
- büyüyüp hayatın döngüsünde potansiyeli köreldiği için digimonları onlardan ayrılır
- kısacası hayat kendini körelttiğinde boşa sarıyor… hayallerinden vazgeçmediğinde o digimon asla gitmez
(4 üni okuyup animeden örnek vermek adlı okumuş cahillik yorumları part 3 - gene insider oldu )
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
s 7 ayMerhaba! Boşanmış ve bir çocuklu olman seni farklılastırmaz kimse boşanmak için evlenmez ama elbette başından bir evlilik geçmiş ve bekar nir insana göre çocuk gibi çok büyük bir sorumluluğun var hayallerinin neler olduğunu bilemiyorum ama gerçekleştirecek kadar kendine inanıyorsan bence hayallerinin peşini bırakma gula çiya 🌸
10 Yorumla
Hayalleriniz ne bilmiyorum. Bende otuz yaşındayım. Hayalim hep memur olmaktı. Evlendim tamam dedim bitti. Çünkü eşim ve ailesi hiçbir zaman öyle bir hayalim olsun istemedi. Ama ben gizli gizli çalıştım. Başka çarem yoktu. Ne kadar da bir kocam var desem de hiçbir zaman yanımda olmayan biri vardı. Çok şükür hayallerimi yaşıyorum. İnşallah sende başarırsın.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
29 yaşındasın ve bunu soruyor olman bile içinde ne kadar güç olduğunu gösteriyor 💛 Kesinlikle geç kalmadın, hatta tam fark etme ve yön değiştirme yaşlarındasın 🌿
Çocuğun olması seni geriye çekmek zorunda değil, sadece plan yaparken daha dikkatli olmanı gerektiriyor. Önce “Ben ne istiyorum?” sorusuna net bir cevap vermen önemli. Sonra da küçük ama düzenli adımlar atman 💪
Toplum ne der baskısını bir kenara bırak. Sen mutlu olursan çocuğun da daha güçlü büyür. Kendine zaman tanı, acele etme, hayaller yaşla bitmez 💫🥰10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 7 aygeç kalmadın
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayMerhaba,
https://youtube.com/shorts/2tvL_Da9bwM?si=LeFx_vxyPyv7R-AP
Böyle bir şey yok. Yaşın başın canı cehenneme! 😅
Yaş ile olmuyor. Hayat her yaşta ayrı ayrı güzeldir..
Ayrıca evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar çok normaldir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur. Koptuğu yerde bırakmalı..
Çocuğunuz için Allah sağlık sıhhat versin siz ve ona...
Ama en güzeli bugünü düşünmek ve bugün mutlu olmak. Yarınların canı cehenneme, garantisi yok ki...
İnsanlar maskeli dikkat etmeli. Melek yüzlü şeytan çok...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ay37 yaşındayım ve 3 cocukla okula dönüyorum. Hayallerinizi bir adamın merhametine emanet etmeyin. Hayallerinin peşinden koş
1011 Yorumla- 7 ay
Yuh, çocukların yaşları kaç?
Cevap sahibi7 ay18 17 4
- 7 ay
Hepsi senle mi yaşıyor?
Cevap sahibi7 ayEvet hepsi benim cünki
- 7 ay
Benim derken babaları olması lazım eğer deniz atı değilsen kendi kendine üreyemezsin :D
Cevap sahibi7 ayTabiki babalarıda var ama önemli olan doğuran 🤣
- 7 ay
O ayrı tabi de onla kalan yaşayan vardır belki diye dedim :)
Zor olmuyor mu peki? hangi şehir? - 7 ay
Yaş harika beee
Cevap sahibi7 ayHayır zor olmuyor. Hem her zorlukta bir güzellik var
- 7 ay
Benide al yanina
7 ayPolyanacılık yapmayacağım uçuk hayalleriniz varsa bu saaten sonra çok zor olacaktır. Hayalleri revize etmek daha mutluluk verici olabilir. Mesela araba almak yerine bu parayı çocuğunuzun geleceği için harcayabilirsiniz ya da ucuz araba alabilirsiniz. Hayallerde değişken olmalı, sabit kalmamalı.
00 Yorumla
7 ayHer gecen gün aleyhine tekrardan başlamaktan korkma olumsuzluk olabilir herkesin başına gelebilir sağlıklısın ve daha bilgilisin daha avantajlısın o yönden yanlış kararlar almamaya çalıs ve ayağa kalk başarabilirsin
10 Yorumla
7 ayHiçbir hayal asla geç kalınmış değildir. Evlenip boşanmış olmanız, çocuk olması buna engel değildir. Hayalleriniz doğrultusunda hedefe ulaşmaktan asla vazgeçmeyin. Her şey gönlünüzce olsun.
10 Yorumla30 yaşında 9 defa battım. Çocuğum yok ki bu eksi puan. Şimdi diyorum arada bi de çocuk yapıp öyle kursaydım 10. İşi. Anlican ya arsız olucan ya vazgeçmicen. Ben arsızım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBuradaki yorumları ciddiye alma herkes teselli verir veya ultra olumsuz konuşurlar gerçeği yansıtmaz yani onu en iyi sen bileceksin. Yaşadıkların senin gerçekliğin olur sen kendini geç kalmış hissetmezsen burada 500 kişi geç kaldın desede sana işlemez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle hayır. 30 yaş, bir şeylere yeniden başlamak için geç değil; tam aksine, ne istediğini daha net bildiğin bir dönem. Çocuğun da seni yavaşlatmaz, sadece yoluna anlam katar. Her şey hâlâ mümkün vazgeçme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKime göre neye göre bendr 32 iki defa ayrilik yasadim. şu an üniversute okuyorum hayatımda kimse yok ama pes etmemek daha iyi hatta yurt dışı hayalim bile var
48 Yorumla- 7 ay
2 defa evlendin boşandın sonra üniversiteye mi başladın?
Cevap sahibi7 ay@suskunprensinöpücüğü ben hiç evlilik yapmadim bir defa nisanlandim ama oda aldatti biraktim
Cevap sahibi7 ayHayır mı kardeş
Cevap sahibi7 ayPardon yan yanlış yere yazmışım
- 7 ay
Adamsın 28 de universiteye başladım Şu an mezunum belgem var pes etmemek lazım
- 7 ay
32 yas
- 7 ay
@Aşkınsonçiçeği süpermis
- 7 ay
7yi bulir seninki boyle gideerse
2 ayArtık hayallerin çocuğunla birlikte olmalı. Peşinden gitmen gereken duygularını belirleyip çizgiyi de çekeceksin :) ama çocuğunla. Anne olmanın keyfini onu büyüterek yaşamalısın. Yine gezeceksin, yine okuyacaksın çalışacaksın. :) kadın güçlüdür.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
7 ayEn doğru zamandasın geç değil erken davranmışsın
10 Yorumla Su akar yolunu bulur dertme her şey olucagına varır Rabbim çocuğunun yüzüne baksın umarım her şey iyi olur
12 Yorumla- 7 ay
Teşekkürler 🙏
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatın farklı aşamaları var sen ayakta kaldın koşacağın aşamalar yeniden geliyor hazır ol
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayBu yaşında evlenmiş oslaydın hem kendini keşfetmiş hem de ekonomik özgürlüğünü eline almış olurdun, işte bundandır ben evlilik yaşını 30 olarak söylüyorum
10 Yorumla
7 ayHayallerinin ne olduğuna bağlı ama hicbirsey için geç değil sadece senin için diğer insanlara göre zorlaşmış bir durumda hiç evlenmemiş çocuğu olmayan biri ile kıyaslarsan kendini olmaz sorumlulukların bosanmis olsanda devam ediyor ama kısaca evet gerçekleştirebilirsin
00 Yorumla
7 ay
Egitim maddi gelir kazanimini olmadan nasil hayalleri gerceklestireceksin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
7 ayÖncelikle geçmiş olsu...
Sadece sen değil bir çok çift boşanıyor
evliliğin bit diye hayallerinde bitecek değil ya
peki ne tür hayallerin vardı anlatmak ister misin?00 Yorumla
7 ayHenüz çok gençsin, Hayat devam ediyor, hiç bir şey için geç kalmış değilsin. Sadece bu geç kalmış düşüncesi seni aşşağıya çeker ve durdurur, böyle düşünme!
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
7 aybu saatten sonra çocuğun için yaşayacaksın. yeri gelecek kişisel isteklerinden vazgeçeceksin. kendin için yaşamayı unut
03 Yorumla- 7 ay
Kendinden vazgeçmiş biri başkasına faydası olmaz canım soyledigin çok saçma o yüzden
- 7 ay
basit bir örnek vereyim, çocuğun olmasa parasız gezgin olarak dünyayı gezebilirsin. ama çocuğun varken bunu yapamazsın. maddi durumun çok iyi değilse kendine taksitle iphone alamazsın çünkü çocuğun ihtiyaçları her zaman öncelikli. yeri gelecek çocuğun okulu var diye sevmediğin yerde yaşamak zorunda kalabilirsin. hatta çocuklarına para yetiştirmek için kadınlığını kullandıran kişiler tanıdım.
umarım ya çok paran vardır ya da hayallerin çok büyük değildir - 7 ay
Param yok hayallerim büyük
Asla öyle düşünme istersen 70 yaşında ol yine de sende bir bireysin insansın o hayalleri yapabilecek durumda isen hiç bekleme gerçekleştir
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Hayır tam tersi şimdi aklın başında olduğun için hayallerini daha kolay gerçekleştirebilirsin, yaş sadece bir sayıdır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayHayallerin nedir ne değildir bilemem ama bunun cevabını sen bilirsin hiç bir zaman geç değildir sadece zamanı şimdi geldi diyerek başlarsın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayOn yargıları bırakıp hedefe gidecek yolları belirle ve ulaşmak için calis çevreye de takılma bence geç değil
00 Yorumla
7 ayhiçbir zaman geç değildir, neyi istiyorsan en net şekilde zihninde canlandır ve ona inan, onun sana evren tarafından verileceğine inan
00 Yorumla
7 ayHiç bir şeye geç kalmadın hayatında ne istiyorsan hayallerin hedeflerin şekillendirmeye başlayabilirsin
00 YorumlaDağ çiçeği hayat imtihandır ama zorlukları baş edenleri sever. Ben sen dağda çiçek açtıysan hiçbir şey için geç değil.
00 Yorumla
7 ayNe zaman öleceğin belli değil.80 li yaşlarda ölürsen eğer önünde koşmak zorunda olduğun 50 sene daha var. Gec mi erken mi sen düşün artık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
7 ayHayat herşeye kadirdir. Sen çabala, Allah tan iste. O sana herşeyi verir. İnsanlar nankör ve fırsatçı.
00 Yorumla Merhaba sakıncası yoksa sizi tanıyanilirmiyim ciddi anlamda niyetim güzel huzurlu mutlu aile olmak yuva kurmak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
7 ayhiç bir şey için geç değildir. yeter ki bir hedefin olsun ve o hedefe doğru ağır ve emin adımlarla ilerle.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
7 ayHiç bişe için hiç bizaman geç kalmazsın. sadece yolunu düzgün seç
05 Yorumla- 7 ay
Yolum düzgün ama çelik gibi irade lazim
- 7 ay
O irade zaten sende var. bu konuyu aklına getirdiysen burada sorup bı yol arayışına girdiysen o irade sende var. tek eksik olan kıvılcım. onu yakmak ta biraz mesakatli olabilir fakat yine kendi iraden ve kurduğun hedeflerle ileriye tam yol gidebilirsin
- 7 ay
Bazen yalpaliyorum bazen programımı aksatiyorum bazen yoruluyorum bazen engeller çıkıyor zaman yetmiyor bazen hem iki üç iş birden yapmak zorlayıcı
- 7 ay
Çok detaylı bı konu. kısaca şöyle anlatayım. Boşanmış bı bireysin (kadın için bu iki sıfır geriden başlamaktır maalesef ulkemizde) birde evladın var Allah bağışlasın ikinci geri vites evladın herşeyi ince eleyip sık doküman lazım. bu konuda sana en net desteği ailen annen baban kardeslerin sağlar onlar yanında durursa. biraz haddinden fazla yorulursun yipranirsin belki ama inan çok hızlı bı şekilde süreci atlatıp yeni hayatına yön verebilirsin
- 7 ay
Süreci atlattım şimdi kariyer yapmaya çalışıyorum
- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
7 ay31 yaşında ve bekarım halen hayallerim için mücadele veriyorum sizin içinde geç değil
10 Yorumla Geç kalmak diye bir şey yok. Gerçekleşmemiş beklentiler var. Hayallerini bir kez gerçekleştirmeye başladığında bu hissi bir daha hatırlamayacaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayHatada ısrar etmemekte erdemdir. Allah yolunu bahtını açık etsin.
10 YorumlaHiç bişey için geç degildir yeterki başlamaktan korkmayın
10 Yorumla
7 ayHayır geç kalmadın. Hayallerini gerçekleştirme yolunda iyi şanslar dilerim 🌸
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
7 ayGeç değilsin aslında evlenmeye kız bulamayan insanlar var cevremde ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBosanmayaydin. Şimdi millet sana yürüyen cinsellik gözüyle bakacak. Kimse ciddi düşünmeyecek. Kollardan kollara geçersin. Sonra eski. Kocana dönersin
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayHayallerin neler. Oda önemli. Evlendim. Boşandım 30 yaşındayım bu yaştan sonra hayallerim demişsin de. Hayalini söylemedin. Birşeyi çok istiyorsan o şey olur.. 43 yaşında 2 çocuk annesi metresim geçen ay boşandı. Mesela
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayGeç kalmadın ama daha çok efor harcaman lazım kaybolan yıllarını telafi etmek için.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayIyi bir işiniz ve Size destek olan iyi bir aileniz var mı
00 Yorumla
7 ayBana bir mantıklı sebep söyler misin 30 yaşın geç olduğunu var saymak için?
00 Yorumla
7 ayHayalin yeni aşklar yeni cinsel fanteziler olsun artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAbla anne olmuşsun çocugunla zaman geçir o bebek zaten büyüdügü zaman sana zaten ihtiyacı kalmayacak emin olabilirsin. En azından bebekken seni iyi hatırlasın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayHayal de hayatta senin gerçekleştirebilmek senin elinde
00 Yorumla
7 ayHiç bir şey için geç değil her zaman hissettiğin yaştasın
00 Yorumla
7 ayHayır. Nefes aliyor ve gücümüz yetiyorsa her şeyi basarabiliriz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayat surprizlerle dolu allah hayirlisini versin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Yoo neden geç olsun ki, gayet yaşında normal, önemli olan senin birşeyi yapmak istemen
00 Yorumla
7 ayİnsan kaç yaşında olursa olsun hayallerinin peşinden gitmeli ve kendi değerini farkına varmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ay30 u geçtim, hiç evlenmedim, yalnızlıktan keyif alan biriyim, ama bence insanın, hayallerini bile sevecek bir hayat arkadaşı olmalı.
00 Yorumla
7 ayHayatının çok başındasın daha hiçbişey için geç değil
10 Yorumla
7 ayÇok geç bir yaş değil ancak çocukla bazı şeyler zor oluyordur eminim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. bu yaşa kadar kendin için bişi yapmadınsa bu saatten sonra yapabileceğini sanmıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir. Kalan hayatının tadını çıkart
00 Yorumla
7 ayhiçbir şey için geç değil yeterki ne yapmak istedigini bil ve sadece kendine İnan ve güven başkalarına değil baskaların dediklerine değil sadece kendşne odaklan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySen geç kaldıysan vah bizim halimize 37 yaşındayım bekarım biz ne yapalım sen böyle dersen?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayTam olarak erkeklerin hedefindeki kadınsın, bence tadını çıkart ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ay30 yaş bir çocuklu anneye uygun hayaller için geç değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne