Hayallerimin peşinden gitmek için çok mu geç?

Uzun hikaye... Öncelikle her şeyi nasıl batırdığımı anlatacağım. Ben yks hazırlık öğrencisiyim ve şimdiye kadar bir hayalim yoktu.(Gerçi şu anki kesin mi onu da bilmiyorum.) Ben sayısal öğrencisiydim. O zamanlar delicesine Dijital Oyun Tasarımı istiyordum. Sonradan ülkemdeki okulları araştırdım ve sonuç hüsrandı. Okullar istediğim eğitimi verecek düzeyde değildi. Yavaş yavaş soğudum hayalimden. Sanırım en büyük hatam çevreye ve koşulları mazeret ederek hayalimden vazgecmekti. DOSTLAR; MAZERETİNİZ NE KADAR BÜYÜK VE ÖNEMLİ OLSA DA BU SİZİN SORUNLARDAN KAÇTIĞINIZI DEĞİŞTİRMİYOR. Ailem kendi ayaklarım üstünde durmami istiyor. Onlar gerçekçi insanlar ve ironik bir şekilde ben bir hayalperestim. Hiçbir zaman hayalimi gerçekleştirirken düşmekten korkmadım. Zemine kum serdim. Böylece canım acımayacaktı. Ama dediğim gibi ben bir hayalperestim. Sonra dedim ki kendime "Nerimancim, tatlım! Kendin de öğrene bilirsin şimdilik arkanı sağlama al para kazanacağın bir meslek bul" Bak hele bak laflara! Mükemmel zeka ben her insan gibi kendi yalanima kandım. Küçük bir sorun vardı. Sayısal meslekleri beni hiç cezbetmiyordu. Sonra internette bir psikoloğun videosunu izledim. Mesleğini o kadar güzel anlatıyordu ki bölüm değiştirdim.(Ayn kanka ben gerçekten salağım) Bu arada eskisi kadar hevesli değildim. Dershaneden dershaneye çalışıyordum. Sonra psikoloji den vazgeçtim. Yazmada/kurgulama da iyiyimdir. Bu nedenle aklımda o kadar yapay bir senaryo vardı ki! Neyse dedim "edeyim kafana Neriman" A dostlar ben o dönemden beri tam 6 aydır bosluktayim. Öğretmenlikten pilates hocalığına kadar her şeyi düşünüyorum ama aklım hala eski hayallerimde. İnanır mısınız açık dünya oyunu senaryosu yazdım (bir kaç eksiğim var gerçi ama) "Bir bölüm kazanam da bana kizmasinlar"diye diye sözel çalıştım. Bir akşam dizi izliyordum. Dizinin ismi :"Start up" Kimisi yazılımcı kimisi planlayıcı olarak iş kurmaya çalışan insanları konu alıyordu. O gece sabah 6 ya kadar uyuyamadım. Ve hep aynı cümleyi kurdum: "Hayallerim için çok mu geç" Pekala yazılım okuyarak sonradan oyun yapımcısı olabilirdim. Ama kaçtım arkadaşlar. Derslerden, belirsizlikten, zorluklardan... Şimdi size soruyorum: aileme bir senecik çalışmak istediğimi söyleyip bol sövmeli bir gün geçireyim mi? Gaza ihtiyacım var! Yardım edin pls :(
Hayallerimin peşinden gitmek için çok mu geç?