İnternet & Teknoloji Hayalimi hiç gerçekleştiremeyecek miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim hayalim sevgilimle çılgın YouTuber çifti olmak. Videonun içerikleri adrenalin dolu olacak. . ama bulamıyorum. Sanırım hiç bulamayacağım... Güncellemeler+1 yıl Uygun Sevgili bulamıyorum 😂 Hayalimi hiç gerçekleştiremeyecek miyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et
canooo0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hayaller planlı olmaz planlı olursa bozulur her mutlu gördüğünü de mutlu sanma dünya çıkar dünyası para denen şey olmasa gör bak bakalım mutlu çiftlerin asıl yüzünü 0 0 Yorumla
cinselmerak2344 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl neler mesela hayalin 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ya böyle ekşınlı şeyler çekmek istiyorum ama tek değil çift olsak daha iyi olur Yorumla cinselmerak2344 +1 yıl cnsel değildir umarım Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya mesela dünyanın en zor raftingi diye video olabilir. Riskli şeyler Yorumla cinselmerak2344 +1 yıl anladım ben yapamam Yorumla Soran +1 yıl Mesela dünyanın en fakir ülkesinde 2 ay yaşamak Yorumla cinselmerak2344 +1 yıl bunu da yapamam Yorumla Soran +1 yıl İşte adrenalin dolu şeyler lazım Yorumla cinselmerak2344 +1 yıl yapalım hadi gel bakalım Yorumla Soran +1 yıl Yapamam diyon Yorumla cinselmerak2344 +1 yıl düşünücem şimdi Yorumla Soran +1 yıl Hadi gel eksi 20 derece buzlu suya dalalım Yorumla cinselmerak2344 +1 yıl peki hadi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayaller planlı olmaz planlı olursa bozulur her mutlu gördüğünü de mutlu sanma dünya çıkar dünyası para denen şey olmasa gör bak bakalım mutlu çiftlerin asıl yüzünü
neler mesela hayalin
Ya böyle ekşınlı şeyler çekmek istiyorum ama tek değil çift olsak daha iyi olur
cnsel değildir umarım
Hayır ya mesela dünyanın en zor raftingi diye video olabilir. Riskli şeyler
anladım ben yapamam
Mesela dünyanın en fakir ülkesinde 2 ay yaşamak
bunu da yapamam
İşte adrenalin dolu şeyler lazım
yapalım hadi gel bakalım
Yapamam diyon
düşünücem şimdi
Hadi gel eksi 20 derece buzlu suya dalalım