Yaş 30 Oldu, Mutlu Bir Rvlilikten Umudum Kalmadı, Yeni Hedefler Mi Belirlemek Lazım?

Ailemden uzak bir şehre ataması olan bir sağlıkçıyım, ilk atandığımda aklımdaki ilk şey evlenmekti, neden yalnız olsaydım. Flörtler sevgililer oldu, hiçbirini gerçek manada sevmedim hepsinde eksik bir şey vardı bence (fiziksel anlamda degil) ki ilişkiler yürümedi de.. Evlilik ve herkesin benden beklediği yuva hayali kurdum, ama artık o yuva hayali, tanıdığım hiç kimse ile yaşanılacak bir şey değil gibi geliyor. Çünkü kadınlarla anlaşmanın tek yolu kendinizi değiştirmenize izin vermeniz oluyor, her halinizi bildiği halde ve siz istemediğiniz halde ilişki başlatıp sonra her halinizden yakından insanlara dönüşüyorlar. Bazen mutlu bir yuvam, bir çocuğum olduğu için üzülüyorum ama flörtler aklıma geldikçe zaten sabahtan akşama kadar it gibi çalışıp hastalara ilaç hazırlayıp eve varınca da dırdır isitecegimi düşünerek evlilikten soğuyorum. Artık evlilik fikrini tamamen rafa mı kaldırmam lazım?
Yaş 30 Oldu, Mutlu Bir Rvlilikten Umudum Kalmadı, Yeni Hedefler Mi Belirlemek Lazım?