Şu an da bi iste çalışıyorum fakat bambaşka hayallerim var geç kaldım gibi hissediyorum sizce de bazı şeylere hayatta da geç kalıyor muyuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayallerini gerçekleştirmek için hiçbir zaman geç değildir. Yaş, sadece bir rakamdır ve aslında gerçekleştirmek istediğin şeylere ulaşmak için bir engel oluşturmamalıdır.
Şu anda bir işte çalışman ve maddi güvenliği sağlaman önemli bir adım. Ancak unutma ki hayallerini gerçekleştirmek, sadece bir yaş aralığına bağlı değildir. Önemli olan, ne istediğini bilmek ve buna odaklanmak, adım adım ilerlemek ve hayallerine doğru yönelmek.
Hayallerin için çalışmak, tutkularını takip etmek ve öğrenmek için her zaman fırsat vardır. Belki şu anda belirli bir noktada olabilirsin, ancak bu senin ileriye gitmene engel değildir. Başkalarının başarı hikayelerine baktığında, birçoğunun orta yaşlarda ya da daha sonrasında başladıklarını göreceksin.
Kendine güven, sabır ve azimle adım at. Hayallerine ulaşmak için her an yeni bir başlangıçtır. Geçmişe takılıp kalmak yerine, şu anki anı değerlendir ve geleceğe odaklan. Hayallerin için çaba gösterdiğinde, başarı kaçınılmaz olacaktır.
Unutma ki, yaşam bir maraton, bir yarış değil. Yolculuğun keyfini çıkar, öğren, geliş ve hayallerini gerçekleştirmek için ilerle. Senin potansiyelin sınırsız, sadece inan ve adım at.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne güzel erkenden kendinize gelmişsiniz. 33 yaşında kendi işimi kurdum. Hemen yapmaya başlayın. bankadan süper bir kredi felan çekin. Aman geç kalmayın
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün geç kaldığını düşündüğün her dakika daha da geç kalıyorsun ama bilincinde farkındalık yarattığın dakikadan itibarrn kazançtasın ve bu kaçanç 25 yalında kısa bir süredir var birde 30 yaşında bu farkındalıpı kazansaydın bi 5 yıl daha geç kalmışlık hissinin acısını yaşaman gerekecekti ve farkındalık bilincin daha az olacaktı demem o ki zararın neresinden dönsen kârdır şimdi kalk ve çabalamaya başla çünkü yarın için çok geç olabilir
00 Yorumla
+1 yılhayır asla geç kalmadın 40 yaşından büyük olup okuyanlar var bunu küçümsemiyorum aksşne gurur verici bir şey benim bir abim evli 3 çocuğu var ama şimdi online üniversite okuyor okumanın yaşı yoktur daha gençsin 20lerindesin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
26Cevap
+1 yılAma bir şey diyeyim mi geç değil sonra bir 28 ime gel daha da geç kaldığını düşüneceksin ndjdb😂 yani yapacaksan baslan
01 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşımdan beri düşünüp duruyorum
+1 yılHer yaşın farklı hayalleri olabilir bazı şeyler için geç olsada hala gerçekleştirilmeyi bekleyen hayaller var
10 YorumlaBu zamanın gençleri zaten çok şanssız. Yani şu ki, zaten evlenmek çok pahalı. Evlenilecek kişiyi bulmak da zor. Ayda 30 binle de ne yapacaksın ki
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındayım ve hala daha hayallerimin peşinde koşuyorum. Karamsar olmak sana sadece hem zaman, hem para kaybettirir.
00 Yorumla
+1 yılBence yolun başındasın hiçbir şey için geç değil
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yaşlandım gibi hissediyorum her şey imkansız gibi sanki
- +1 yıl
İmkansız diye bir şey yok sen istediğin sürece 🙂
Kendıne yapabılecegın en büyük kötülük hayallerın için gec kaldıgını düşünmen dir vazgecme
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍
+1 yılTabiki geç değil hatta yolun başındasın. Neler var hayallerinde?
00 Yorumla45 yaşına kadar yolu var hayallerin gerçekleşmesi için bence
00 Yorumla
+1 yılGeç kalıyoruz Ama hiç yapmamaktansa şimdi yapmak için çaba göstermek daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılHiçde geç değil benim yaş 35 daha gidilecek gezilecek çok yerler var 😊
00 Yorumla15 yılın var ondan sonra hayallerinde dünyaya bakışında değişir
00 Yorumla
+1 yılher zaman her şey için vakit var sen yeter ki iste ve mücadele et
00 Yorumla
+1 yılHayir tabikide mutlaka hayallerin icin adim at pisman olursun yoksa
00 YorumlaÇok rahat 10 senen daha var kaygılanma ama artık yavaş yavaş perona çık ve uç 🕊 Allah demeyide unutma Mevla , Allah diyip yola çıkanları yolda koymaz
00 Yorumla25 yaşlı mı puajajahaja manyak mısın abla sen genciz, güzeliz, çıtiriz sıkıntı yok daha iyi mantıklı kararlar alıp hayalini gerceklestir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır Bence hayallerin yaşla hiçbir ilgisi yok sen onu istiyorsan kesinlikle yapmalısın modunu düşürecek insanları düşünmemelisin
00 YorumlaYooo ben 40 oldugumda gerceklestirdim korkma devam hayat uzun her ani cok degerli
00 Yorumla
+1 yılhayır hiç bir zaman geç sayılmaz hayaller için
00 Yorumla
+1 yılBende 26 yaşında başladım hayallerimi gerçekleştirmeye
00 Yorumla
+1 yılGeç kaldın. insan 25inde ölür,70inde gömülür
00 Yorumla25 yaş nedir ya yolun başındasın..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok takıyorum yaşı ya sanki hersek imkansız gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen iyi sağlıkta olduğun sürece hiçbir şey gecikmemiştir. Sana başarılar dilerim.
00 Yorumla
+1 yılÖmür ve sağlık olduğu sürece hiiç takma
00 Yorumla
+1 yılne hayalin vardı mesela
00 YorumlaHayalin için geç kalmadın
00 YorumlaHiç bişey için geç değildir
00 Yorumla80 yaşına da gelsen hayallerin olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılHayallerden vazgeçme er geç olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha yeni başlıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılHayır geç kalmadın. Hayallerinin peşinden git
00 YorumlaBaşlamak bitirmenin yarısıdır :)
00 YorumlaYo geç değil.
00 Yorumla
+1 yılErken
00 Yorumlahayır kalmadınız
00 Yorumla
+1 yıl25 küçük ki.
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaYoo değilsin
00 Yorumla
+1 yılErken bile
00 Yorumla
+1 yılDaha gencsin tabi
00 Yorumla
+1 yıl25 daha bebekk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErken daha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe hayalin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 25 yaşındayım, hayallerimi gerçekleştirmek için çok mu geç kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat