Kendimi boşlukta hissediyorum... ben kimim niye varım yaşıtlarım üniversite mezunu mesleğini almış ya da çoğu evli mutlu hayatına yön vermiş. Kendimle olan savaşımı kaybettim hayat bu olamaz... Böyle hisseden bir tek ben miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayBende aralıkta yeni 24 yaşıma girdim geriye dönüp baktığımda o kadar korkunç yerlerden sağ çıkmışım ki şu an hiç bir şeyim olmasa bile kendimle gurur duyardım sende kendinle gurur duy ilerlemek bizim elimizde 30-40-50 fark etmez her gün yeni bir başlangıç eğer çok sıkıldıysan hayatından farklı hobiler edin zaten hepimiz dünyaya bildiğimiz kadarıyla 1 kez geliyoruz ve ömrümüz çok uzun görünse de kısıtlı kendimizi kalıplara sokmak yerine geleni olduğu gibi şekillendirip hayatımızın ön planına kendimizi koymalıyız kapitalizmin bizi soktuğu bu ganyana bu at yarışına yenilme yenik düşme evlilik de doğru kişi değilse çok matah bir şey değil benim de hiç sevgilim olmadı herkes her şeyi robot gibi aynı yaşlarda yaşayacak diye bir şey yok fabrikadaki seri üretimler değiliz nihayetinde...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 aySadece sen değilsin hayır. Ve aslında mesele diploma, ev, araba’da değil. Mesele şu ki, sen kendinle mutlu ve kendinden memnun değilsin. Çünkü olsan, bu saydıkların olmasa da mutlu olurdun, yaşamdan kendince zevk alırdın. Fakat kişi kendinden memnun olmadığı zaman evli de olsa, iki üniversite de bitirse, en sosyal alanlarda da maskelese, içten içe mutsuzdur. Demem o ki, içindeki duygularla bir çalışma başlat. Ben niye böyle hissediyorum diye sor. Olumsuzluklara neden düştüğünü bir sor. Niye yönünü dönüp başkalarına baktığını sor. Asıl sorular bunlar çünkü.
Ve hayır tek boşlukta hisseden sen değilsin. Bende şu aralar çok bitik bir yerdeyim. 29 yaşındayım, bir kızım var, üniversite de okuduğum bölümle alakasız bir işim var. Aslında bakarsan noel tatilindeyim şu an ama bunalımdayım da diyebiliriz. Insan kendiyle ilgili duyguların sebebini sadece kendi bulabilir. Konunun çevreyle bir alakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayTamamen aynısıyız, sürekli iş ilanlarına bakıyorum en son bi fabrikaya girdim yapamadım çıktım, hep bakıyorum da zaten ama kimsede merhamet kalmamış kimse iş öğreteyim demiyor hemen işi kapıp götürmeni istiyorlar karşılığı da tek başına bile gecinemeyecegin asgari ücret, sonra eleman yok kimse çalışmak istemiyor bilmem ne, insani alışma şartları yok ki özelde hiçbir yerde,. essek gibi çalışıp öylelerini zengin edecegime beş kuruşsuz evde oturur dururum zaten yaşama isteğim amacım kalmadı, kpss ortaöğretime girmeyi düşünüyorum sen de kendini dene bi, meslek liseleri kolay atanıyor diyorlar eğer öyleysen şansın olabilir, onun dışında bende yapayalnızım ve cevremdekilerim çoğu da meslek sahibi evli cocuklu, onu da asla istemiyorum zaten Tr'de kadına verilen değer ortada Allah sonumuzu hayır etsin bu mübarek gece hürmetine 🙏
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yalnız olmadığını bilmek sadece seni tembelleştirecek. O yüzden yalnız olduğunu kabul et ve diğer herkes gibi olmak için de bir şeyler yapmaya başla. Umut var mı? Var ama bir önemi yok. Aynı şekilde motivasyonun ya da şansın da bir önemi yok, boşuna bunları bekleme yani. Git yap, 5 sene sonra da aynı şeyi sormamak için yap.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız değilsin, sandığından çok daha fazla kişi böyle hissediyor 🌧️
24 yaş, “herkes ilerledi ben yerimdeyim” paniğinin en yoğun yaşandığı yaşlardan biri. Karşılaştırdığın insanlar sadece görünen kısmı; kimsenin içini, korkusunu, boşluğunu bilmiyorsun.
Şu an hissettiğin boşluk aslında kötü değil, yön aradığının işareti. Küçük de olsa kendin için bir adım seç, mükemmel olmasına gerek yok. Hareket ettikçe kim olduğunu daha çok keşfedeceksin 🌱✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
76Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 6 ayçok var öyle kişiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBu gayet normal biz türkiyede yaşıyoruz bunlara sahip olmaman gayet normal. İşsiz olabilirsin, ehliyetin olmayabilir , üniversteye gidecek paran olmayabilir bunlar türkiyeye göre gayet normal. Bence hiçbiri yoksa en azından işe gir. Zamanla belki olur olmazsada problem yapma bu kadar. Çünkü bizim ülkede herşeyin fiyatı 8 katı oldugu için normal , üzülme yalnız sen degilsindir bu konuda. Ailenden baskı , şiidette görüyor olabilirsin maalesef bizim ülkemiz böyle yapcak bir şey yok. Kadınlara çalışma , bireysellik hakkı hem aile yüzünden hem eş yüzünden hak tanınmıyor. Üzülecek bir şey yok. Çabalayacak bir şey yok. Sadece alış , alışırsan belki o kadar düşünmezsin ve üzülmezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySen dua et 24 yaşında böyle hissediyosun daha çok gençsin. Hayatına yön verebileceğin genç yaştasın. Ben 32 yaşına gelmek üzereyim bekarım, meslek yok. Benim arkadaş çevrem de geneli evli ve çocukları var, biri öğretmen biri bankacı biri hemşire. Hep meslekleri var. 32 yaşında üniversite okumayı bile düşünüyorum şu an. Beterin beteri var yani kendini yalnız hissetme😂 Hiç örgün üniversite okumadım daha önce. Hep aöften okudum. Belki örgün okusaydım bi yerlere gelirdim diye düşünüyorum hep. Bazen okuyasım geliyor bazen de bu yaştan sonra örgün üniversite okuyup napıcam diyorum.
015 Yorumla
Cevap sahibi6 ay@AyzaaNurr Yok yavrum ya örgünle aöf aynı olmuyor. Mesela aöften Türk dili ve edebiyatı mezunu ol öğretmenlik yapmak istediğinde bile formasyon alamıyorsun. Daha önce formasyon programına katılmak istedim, aöf mezunu olanlar başvuramaz diye not düşmüşlerdi.
Cevap sahibi6 ayŞimdi formasyon komple kalktı galiba ama aöfle örgün aynı sayılıyor deseler bile asla aynı sayılmıyor
- 6 ay
sana bir tavsiye verim abla haddimemi bilmiyorum büyüğümsün sonuçta benim 27 yaşına kadar aylak aylak gezip sadece evinde günde 12 saat pcde oyun oynayan bir kuzenim vardı 1.70 boylarında 100 kilo falan herif 28 yaşına girdiğinde bi anda değişti lise diploması bile yoktu önce aksam lisesinden onu halletti 30a kadar şimdi 34 yaşında sizle aynı yaşta hemen hemen mali müşavir oldu demek istedigim umudunuzu kaybetmeyin herkes aynı yaşta meslek sahibi olacak diye bir şey yok
- 6 ay
Bankacı olan arkadaşın evli mi 🤪
Cevap sahibi6 ay@Gevals Motivasyonun için teşekkür ederim kardeşim bazen ben de senin bu yazdıkların gibi düşünüyorum hiçbir şey için geç değil diye ama sonra çevremdeki herkesin bir şeyler başardığını görünce yaştan dolayı bir ümitsizlik oluyor içimde. Ama dediğin gibi herkesin hayatı farklı ilerliyor, çok sağol motivasyonun için😊
Cevap sahibi6 ay@DiplomalıHavuç Hahaha evet evli ve çocuğu var
- 6 ay
Oku gec kalmadin kendin basar yap. bir erkek bul sev sevil mutlu olursun
- 6 ay
Peki onun 34 bedenli kalem etekli bekar arkadaşı var mı🤪
Cevap sahibi6 ay@Kaplan001731 Amin kardeşim senin için de hayat çok güzel olsun inşallah
Cevap sahibi6 ay@DiplomalıHavuç Hahaha deme öyle deme😅
Cevap sahibi6 ay@Gevals Güzel yorumun için teşekkür ederim kardeşim
- 6 ay
Dedim bile kız 😃
Uyuyorsan bul beni 😀😃
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
6 ayyalnız değilsin bu his bu yaşlarda çok yaygın
24 bir varış noktası değil geçiş dönemi
herkesin yolu ve zamanı farklı ilerliyor
görünen başarılar çoğu zaman vitrin
şu an boşlukta hissetmen yönsüz olduğun değil yeniden yön aradığın anlamına gelir
kendini başkalarıyla değil dünkü halinle kıyasla
yol hâlâ açık ve geç kalmış değilsin 🌱✨20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
6 ay23 yaşında makine terk edip matematik öğretmenliğine geçiş yapmıştım. 24 tekrardan 0 dan başladığım yaş denebilir çalışarak okumuştum. şimdi de kendi işimi yapıyorum kendimce memnun eden bir hayatım var. yaşa bu kadar takılmamalısın. sadece yaşlanmış suratım harici mutsuz eden bir şey yok. yaşlanmaya da çözüm yok
13 Yorumla- 6 ay
akşamları özel ders veriyorum benim öğretmenlik o şu an önümde öğrencim var hatta öyle diyim
6 ayBende senin durumundayım. Her sabah az bir umutlada olsa uyanabiliyorum ama şu an kötü şeyler yaşıyorum belki ama gelecekte daha kötü durumlara gelecem bunu bildiğim için bazen rahat oluyorum. Çünkü en kötü şey öl. mdür o durumada gelebileceğime inanıyorum ve o olduğu zamanda rahatlayabileceğimi yeni bir hayata ve temiz bir kağıttan başlayacağımı biliyorum. Şu anlık takılıyorum böyle ama daha kara ve kötü günlerimi mutlulukla bekliyeceğim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Dışarıdan bakınca herkes yolunu bulmuş gibi duruyor ama çoğu kişi de içten içe aynı boşluğu yaşıyor, sadece göstermiyor. Hayat tek bir takvimden ilerlemiyor, geç kalan diye bir şey yok. Şu an kaybolmuş hissetmen, yanlış yerde olduğunu değil, kendini aradığını gösteriyor. Bu da sandığından daha gerçek bir başlangıç.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
6 ayilk önce ne olursa olsun kendini bırakmayacan yani boşlukta hissetmeyecen yani olumsuz düşüncelerin olmayacak, herkesin yaşadıkları aynı değil ve kesinlikle onun bunun yaptıklarına özenmeyecen, yani herkes okumuş evlenmiş mutlular gibi şeyler hata,
Sabredip herşeyi oluruna bırak herşeyin yeri ve zamanı var, unutma bu yaşadığımız hayat bizler için bir sınav ve sende günlük hayatta ne yaparsan bu sınavın içindesin ve bu durumda olmanın illaki vardır bir sebebi yani Allah'ın bir bildiği vardır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHayır üniversite mezunu olmanın önceden bir önemi vardı şu an yok üniversite mezunu olan kişiler markette mağazada çalışıyor durum içler acısı evlenenlerin olduğu kadar boşananlarda var her evlilikte sorun var mutlu olamıyor erken yaşta evlenip çocuk sahibi olmak bir başarı değil tercih meselesidir henüz hiçbir şey için geç kalmış sayılmıyorsun canın ne yapmak istiyorsa onu yap
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. 36 yaşındayım ben de bir yerlere gelemedim hâlâ bir hayatım yok ailemle yaşıyorum işsizim gelirim yok asosyalim bekarım sevgilim olmadı arkadaşım yok gençliğim hep eve kapalı geçti gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim senelerdir dışarı çıkmıyorum ömrüm evde tükenip gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen de 24 yaşında hemşirelik 1. Sınıfım. Arkadaşlarım ya atandı ya evlendi.
Gençliğim hevesim gitti.
Kendimi yaşlı hissediyorum.
Gerçekten aile önemliymiş. Keşke herkes anne baba olmasa
Hayatım daha farkli olabilirdi31 Yorumla- 6 ay
Herkes aile olmasa sözün gerçekten çok doğru. Ama hayatım çok farklı olurdu sözüne katılmıyorum. Çünkü herkes kaderini yaşar. Sende o kısma takılmadan Allah’ın sana bahşettiği akıl ve ferasetini kullanarak yönünü yolunu aydınlatabilirsin. Allah araştıran çalışan ve kendi varlığının asıl sebebini irdeleyen kullarına yolunu aydınlatır.
Gizli Üye(25-29)6 ayYalniz değilsin bende öyleyim ne iyi bir okul okudum ne bir mesleğim var ne bir sevgilim var ne kenarda birikmisim var öylesine yaşıyor gibiyim. Ne zaman biticek bu ızdırap bilmiyorum. Sırf ailem ilerde yaşlanınca bana bakar diye yapmışlar beni hayat amacım sadece bu. Ne kendi istediğim okulu okudm ne istediğim hayatı yaşadım sadece doğdum ve öleceğim bir gün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBöyle düşünme, bende 30 yaşındayım, üniversite okuyamadım, mesleğimde yok, bu yaşa kadar asgari ücret aldım genel olarak maaş olarak, bir çok iş değiştirdim, hala maaşlı biriyim, aileden veya dededen vs destek yoksa zaten bir yerlere gelemiyor bizim durumdaki insanlar
00 Yorumla
6 ayOlabilir sen de hayatına 25 yaşından sonra başlarsın ne olacak ki? Yetişmen gereken kimse yok. Hayalini kurduğun hayatı yaşamıyor olabilirsin ama hayatın sana verdiğini yaşamaya değer kılmak senin elinde.
10 Yorumla
6 ayBaşkalarının başarılarına bakıp kendinle kıyaslama, bu işler nasip kısmet işleri. Hem birde herkesin kendine göre tarzı ve temposu vardır, her insan aynı olmadığı gibi, başardıkları da aynı değildir. Yani demem o ki, kendini deli etme.. 😏😄🙋♀️
00 YorumlaBen 31 yaşındayım. Bende hayatında çoğu şeye geç kalan hayatını geç kuran biriyim. Etrafıma bakıyorum evlenenler çocukları olanlar. Benimde olsun istiyorum ama olmuyor işte. her şey nasip beni de bunalıma sokma şimdi.
00 YorumlaHayır bende varım ama maddi olarak. Çok şükür Artık Allahım kavuştum. Başka hiç bir şeye ihtiyacım yok artık. Elhamdülillah sonsuz şükürler olsun Rabbime amin amin amin ecmain. Rabbim hepimize böyle güzel bir iman nasip eyler inşAllah.
00 Yorumla
6 ayHerşeyin bir çaresi vardır. Başkalarına bakmaktansa kendimiz için birşeyler yapmak zorundayız. Üni okudun mu bilmiyorum en kötü ortaöğretim kpssine girip normal memur olursun. Hiçbir şey olmamaktan daha iyidir
00 Yorumla
6 ayBende aynı durumdayım ama artık kafama takmıyorum çünkü zaten gelip geçici her şey bu yüzden en iyisi ahiretin için uğraş derim en azından ordaki hayatımız için çabalamalıyız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayben de böyleyim ve tüm özgüvenimi kaybettim. dışarı çok nadir çıkıyorum. öyle bir döneme denk geldik ki tüm gençliğimiz heba oldu. dünya çok tuhaf yerlere gidiyor. bir 5 yıl sonrasını hayal edemiyorum mesela. her şey çok hızlı değişiyor.
24 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle her şey çok hızlı değişiyor
- 6 ay
Poncik işte temel sorun bu
İnsan boşta kalınca kendine sarıyor
Kendi ile çok çetin bir kavgaya tutuşuyor
Sana acizane Ağbi tavsiyesi
Küçük büyük demeden kendine bir iş bul
Ve evden düzenli olarak dışarı çıkmaya bak
Değilse kafayı yersin
Ev adamı öldürür diyen çingeneler haklı
Cevap sahibi6 aykpss çalışıyorum yine. beni ev değil de bu sınav delirtecek.
- 6 ay
Poncik adı üstünde sınav
Kolay değil
Lakin sadece senin değil
Milyonların sınavı
Böyle düşün lütfen
Kpss mi
6 ayKendini hep başkalarıyla kıyaslarsan işin zor, kimse aynı şartlar içinde yaşamadı kendini üzme böyle konularda , yani bugün dünden iyi olmana bak sadece
00 Yorumla
6 ayAbla Türkiye'de yaşıyosun. Mezun olsan bile iş garantisi yok. İş Buldan bile büyük ihtimal asgeri ücret, asgeri ücret açlık sınırının altında. Zaten böyle bir ekonemi ve böyle bir ülkede durumun çok iyi olmadığı sürece çocuk yapmayı doğru bulmuyorum dünyanın hali ortada.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/mn_HVDuw1ycBöyle düşün. Yoksa rahat edemezsin.
00 Yorumla
6 ayKısa özet geçeyim.
35 yaşındayım. Lise mezunuyum ! Hayata dimdik tutanamıyorum. Senin yaşın 24 ve asla geç değilsin. İstesen başarabilirsin. O yüzden umudunu asla kesme. ASLA !
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBende aynı yaştayım açıktan üniversite okuyorum kpss hazırlanıyorum ve sevgilim falanda yok. Kendimi küçük görüyorum daha genciz önünde yıllar var yaparsın acelen ne
00 Yorumla
6 ayÇoğunluğu asgari ücretle geçinen bir ülkeyiz biz. Kendinizi geç kaldim, yapamadim gibi şeylerle uzmeyin.
Herkesin hayatı ekonomik kosullari bir değil. Keskesiz insan olmaz.
00 Yorumla
6 ayŞöyle örnek vereyim arkadaşım hemşire ama çalışmaktan memnun değil diğeri evli bak bende boşanma aşamasındayız demem o ki aslında kimsenin hayatı mükemmel değil. Ki hala çok erken ben 26 yaşındayım boşansam nasıl birdaha evlenirim diye kim benle evlenir kafasına giriyorum hayat bu telaşı endişesi bitmıyor sen çok gençsin
02 Yorumla- 6 ay
Kaç yıl evli kaldın
- 6 ay
Erken yaşta ne diye evlendin ki
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ay24 yaş için oldukça erken bir pes ediş.. Senin durumunu her genç yaşamıştır.
Bir şeyler yapmalı, bir dil öğrenme ne bileyim bir işe girme gibi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. 80 yaşına gelip, daha bir ağaç bile dikmemiş suratsız ve vasıfsız ama her şeye maydonoz olan insanlarla dolu bir dünyada bunu düşünmen beni güldürdü.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı.
6 ayaslında senin çok kapın var 30 a kadar noter katibiliğine başvurabilirsin lise mezunu isen üniversite sınavına başvurabilirsin
00 Yorumla Beterin beteri vardır her zaman ama bunları düşünüp şükretme hemen madem bunu fark ettin düzeltmek için uğraş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 619 cevap paylaştı.
6 aySana kazanmak veya kaybetmek diye iki seçenek sunmuşlar ama bu bir oyun değil nasıl mutluysan öyle ol
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayBir işin var mı peki çalışıyor musun sürekli evde misin
02 Yorumla
Soran6 ayHep evdeyim
- 6 ay
İş mi aramıyorsun
Çalışmak mı istemiyorsun peki ponçik
6 ayDoğduğun ev kaderindir. Beni de ailem şehir dışına okumaya gönderse farklı hayatım olabilirdi. Sağlık olsun, çabalamaya devam edicez.
00 Yorumla
6 ayNe kazanman gerekiyor du peki bende 34 deyim. Bende benzer şeyleri artı neden neler kaybettim diyorum
00 YorumlaHerkesin zamanı farklıdır başkalarıyla karşılaştırma kendini ama kendi hayatını yönlendirmek de senin elinde çabala ve ipleri salma kısaca
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Yooo tr de çoğunluk böyle ben de dahil 27 yım istediğim bi mesleğim yok saçma sapan bi hayatin içindeyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 ayŞu kaybetme sendromundan kurtar kendini önce..
Hiç bir şey için geç değil 24 yaşmı ya, kafanda ne varsa harekete geç.
00 Yorumla
6 ay33 yaşımdayım ben de senin gibiyim kardeşim. Hayatımdaki bazı zorluklar bazı şeyleri yapmama engel oldu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı.
6 ayBırak 24 ,35 yaşına gelipte hiç bir şeyi olmayan insanlar var
00 Yorumla
6 ayher şey diploma değil buna emin ol üniversite ikuya aksın diye bişey yok
00 YorumlaGünlük yaşantını anlatır ısın bana hem nerde yaşıyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. senin gibi kendine bu soruyu soran milyonlarca insan var maalesef
00 Yorumla
6 ayBi yere gelmek dediğin hep işçi olmak, sen kendi işini kur herkesin önüne geç.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Bahsettiğiniz şeyleri olanlarında farkı yok emin olabilirsiniz
00 Yorumla
6 ayAy kız komi ye başladm okuduğm mesleği yapamıyorm alınmıyorum işe kendini yalnız hissetme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
6 ayDeğilsin. O yaş gurubunda olanların %10 u istediklerine sahip. %90 ni sen gibi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayHayata yön vermek önemli değil. Bunlar sadece illuzyonlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBu devirde herkes öyle
Olmazsa girersin bir yere çalışırsın
Hiçbirşeyin sahibi olamayanlar son çare girer bir yere tutunmaya çalışır
Üzülmemelisin
Bir şekilde işler rayına oturur00 YorumlaAsla pes etme varlığın bı yerde birileri için çabala dua et ama pes etmeee
00 YorumlaKendini kötü hissedersen senden daha kötü durumda olanları düşün.
24 yaş çok değil, aksine hayata saldırmak için tam da olması gereken yaştasın.
Sadece başla bi yerdende olsa başla00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
6 ay24 yaş erken. bu soruyu 30 unda sor kendine.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBende 23 um ayniyiz. Ama hayata boyle bakma hayat boyle degil cunku. canini da sıkma , sosyal medyayada inanma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayCan alıcı bir soru sormuşsun içim acıdı. En kıymetli şeyin farkındalığın, merhamet sahibidisin bu herşeyden kıymetli ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ay24 karamsar olmak için çok çok erken yaş. Onların aileleri destek oluyor veya eşleri maddi olarak iyi durumdalar
00 Yorumla
6 ayBence bir çok insanı hayatından çıkarmakla başla. Yani seni üzen, moralini bozanları. Hem de kendini kimseyle kıyaslamamış olursun. İnsanın her şeyi ailesiymiş. Dost arkadaş hepsi yalanmış
02 Yorumla
Soran6 ayAilem yaram oldu desem
- 6 ay
Üzüldüm canım
Gizli Üye(18-24)6 ayBende farklı sayılmam üniversite bile bitirmedim daha başka birseyim de yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKadın yorumlarını dinlemeni önermem. İlerde mutsuz edicek fikirler dolu seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySeninle evlenmeyi düşünen birisi olursa evlenir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen 25 yaşındayım ve hiçbir şeyim yok askerlik bile duruyor
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 24 yaşına gelip bir yerlere gelemeyen, bir şeyin sahibi olmayan sadece ben miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler