Ailem aşırı baskıcı ne yapacağım?

Annem aşırı derecede üstüme geliyor bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum giymeme karışıyor sevgilim olsa falan buna eminim aşırı karışır çünkü önceden böyle şeyler söylemişti ben üniversite sınavından önce yapmayı düşünmüyorum ama üniversiteyi kazanırsam eğer ileride bir iki sene sonra falan olursa bizim dilimizde böyle bir şey yok falan filan deyip duruyor tamamen herkesin düşüncesi farklı olabilir saygı duyuyorum ama bu kadar karışamaz açık giymek istiyorum mesela geçen gün giydiğim hırkanın boyu çok uzun değildi hafif göbeğim görünüyordu çok da değil ama kıyameti kopardı ne bileyim işte mesaj atıyorum birine babam hemen o kim diye bağırıyor yok işte ders çalışmak bıraktım azıcık dinleneyim diyorum kıyameti koparıyorlar herkes üstüme geliyor arkadaşlarım olsun ailem olsun bu ne böyle şehir dışına gitmek istiyorum üniversitede diyorum babaannem oradan laf söylüyor annem kazanırsan gidersin falan diyor kazanırım inşallah?
Güncellemeler
5 ay
Akşam ezanından sonra dışarı çıkmam yasak telefonumu internet yüklemiyor sadece evde kullanabiliyorum
Güncellemeler
5 ay
18 olcm
Ailem aşırı baskıcı ne yapacağım?