Ailem çok baskıcı ne yapmalıyım?

Ailem çok dindardır. Abim veya babam olmadan asla dışarı çıkmama izin vermezler gündüz de olsa. Okulda erkeklerle aynı sınıfta okumami bile istemiyorlar. Ben ise inanmıyorum. Ailemi kaç kere karsima alıp konuştum dini inanclarimin farkli oldugunu benim onlara saygi duydugum gibi onlarin da bana saygi duymasi gerektigini defalarca söyledim ancak bunun üzerine abimden dayak yedim. Neyse dedim zorlamadim ama su anda da zorla çarşafa sokmak istiyorlar beni hatta bunu 8 yasimdan beri söylüyorlar. Evde kadinin degeri o kadar az ki beni yürüyen namus olarak goruyorlar ama kendimi taniyorum yasima gore cok olgunum ve namusumu koruyan biriyim bunlari bildikten sonra sort da giyerim etek de giyerim ama bunu aileme anlatmak imkansız. Onlara göre kadin okumamali eger okursa sorgular ve bazi seyleri kabul etmez. Ama her şeye inat okudum yasim geldiginde universiteye de gidecegim gerekirse dayak yerim ayrica taban puanı 488 olan başarılı bir lisede okuyorum. Ancak ailemle bu sorunumu nasil giderecegim bilmiyorum. Ayri bir evde yaşayabilecek yasta degilim. Akrabalarim da beni kabul etmezler çünkü hepsi ayni zihniyette insanlar.
Ailem çok baskıcı ne yapmalıyım?