Ailem çok baskıcı ne yapmalıyım?

ailem çok baskıcı hiçbir şeye izin vermiyorlar dışarı asla çıkamıyorum sadece okuldan eve evden okula zaten onuda elimden almaya çalışıyor babam okuldan çıkarmak istedi kaç kere annem son senem diye ikna etti gerçekten bıktım açık bir şey asla giyemiyorum zaten cok sevmem açık giyinmeyi ama mesela dar bisey asla giyemiyorum hep uzun seyler giyiyorum kapalıda değilim dışarı desen arkadaşım pek yok birtane samimi arkadaşım var tüm aile bireyleri tanıyo ama yinede ailem izin vermiyor onla çıkmama hayatımda hiçbir zaman kafeye gitmedim göndermiyolar babam zaten geri kafalı ne babalık yapabiliyo nede anneme iyi bir eş olabiliyo zaten annemi aldatıyo ama buna rağmen annem bize bakacak kimse yok diye yaptıklarına rağmen hep babamı affediyo babam zaten kendi psikolojisi bozuk bizimkinide bozdu bizimle asla ilgilenmiyo mesela hiç ders notlarımı sormadı ama dönem sonunda not ortalamam düşükse okuldan çıkarmakla vb tehtid ediyo hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguluyo gerçekten yeter bu sıcakta evde çok bunaldım bıktım konuscak kimsem yok bi o arkadaşım var onlarda tatilde zaten ben hep evdeyim ablalarım ve annem aralarında stres topu gibi kullanılıyorum artık kendime bile öz saygım kalmadı bi yaşama hevesim ve sebebim yok ölsem daha iyi gerçekten dünyaya geliş amacım ailem tarafından baskıya uğramak fiziksel olsun psikolojik olsun sözlü şiddet olsun gerçekten artık bıktım ne yapacağımı bilmiyorum
Ailem çok baskıcı ne yapmalıyım?