Ailem çok baskıcı ne yapmalıyım?

2 abim var evin en küçüğü benim 20 yaşındayım abimgile karışmazlar nereye gittiler nerdeler diye fakat bana oldu bitti hep çok karışırlar dışarı çıkamam ztn çıkacak olursam da akşam 6da evde olmak zorundayım sık sık dışarı çıkamam kimle arkadaş olduğuma kşmle konuştuğuma aşırı müdahale ederler çok açık giyinmem dolabımda eteğim şortum bile yoktur sadece askılı şeyler giysem bile giyimime aşırı karışıyorlar ojeme makyajıma da öyle bu kadar baskı altındayken aileme söylemeden gizli bir şey yaptım fakat saklayamadım illaki öğrendiler şimdi yalancısın bize layık evlat değilsin bu kurallara uyucaksan güven kazanacaksan evde kal uymazsan defolgit dediler bana kuralları ise evden dışarı çıkmamak askılı elbiseler kesilip el bezi olacak onların yerine tişört alınacak oje sürülmeyecek konuştuğun arkadaşınla iletişimin kesilecek bize karşı gelmeyeceksin kendi fikirlerini bile söyleyemezsin onların dediği her zaman doğrudur saçımı uzatıp boyayamazmışım koyu renge boyayıp kestirmeliymişim ve bunun gibi bi çok kurallar koydular sevgilimle fotoğraf çekmemek ve paylaşmamam lazımmış adım çıkar millete rezil olurmuşum ya da tehdt edilirmişim öyle herkesin göreceği yerde buluşmamamlıymışım yurtda yaşarken yurda ne zaman izin aldım diye gidip sorucaklarmış mesela bunun gibi bi çok şey var bi yanım ailendir senin iyiliğini düşünüyorlar zarar gelmesin diye korumaya çalışıyorlar diyorum silme sinirlenme diyorum bi yanımda küçüklükten beri hep bu kadar baskı yaptılar kardeşkerim erkek diye onlara iyi davrandı bana hep kötü davrandı git kendi hayatını kur bu kadar baskıya gelme diyorum sizce ne yapmalıyım doğru olan ne
Ailem çok baskıcı ne yapmalıyım?